Hindra någon från att använda ditt konto

Om du tror att någon har åtkomst till ditt HBO Max-konto utan din tillåtelse ska du ändra ditt lösenord och logga ut från alla enheter.

Kan du inte komma åt kontots e-post?
Om du vill ändra ditt lösenord måste du ha tillgång till den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Om du inte har tillgång till detta e-postmeddelande kan du kontakta oss via telefon eller chatt för att få hjälp.

Steg 1: Ändra ditt lösenord

Så här ändrar du ditt lösenord:

  1. Gör en av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger).
    • Dator: Logga in på HBOMax.com välj din profil (uppe till höger) och välj sedan Inställningar. Behöver du hjälp med att logga in?
    • TV-enhet: Du kan inte ändra ditt lösenord på TV:n.
  2. Välj Konto (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  3. Välj ikonen för redigering (papper och penna) bredvid fältet du vill ändra. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med en verifieringskod till ditt kontos e-postadress (den som visas på skärmen Kontrollera din inkorg). E-postmeddelandets ämnesrad är "Här är din engångskod."
  4. Håll HBO Max öppet medan du kollar din e-post.
  5. Öppna e-postmeddelandet "Här är din engångskod" och hitta den sexsiffriga koden. Fick du inte e-postmeddelandet?
  6. Gå tillbaka till HBO Max, ange den sexsiffriga verifieringskoden och välj Fortsätt.
    Utgått eller ogiltig kod
    Om koden går ut eller om du får ett fel, välj Få en ny kod och prova de här stegen igen. Får du fortfarande ett fel? Kontakta oss via telefon eller chatt.
  7. Ändra ditt lösenord och välj Spara.

Steg 2: Logga ut från alla enheter

Logga därefter ut från alla enheter. Gör så här:

  1. Tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger).
  2. Tryck eller bläddra till Enheter. Tryck på Hantera enheter (om tillgängligt).
    (Endast profiler för vuxna kan hantera enheter.)
  3. Tryck på Logga ut alla enheter.
  1. Välj din profil (uppe till höger), välj Inställningar och bläddra ner till Enheter.
  2. Välj Hantera enheter.
  3. Välj Logga ut alla enheter.

Du har loggat ut och återvänt till startskärmen. Logga nu in igen med ditt nya lösenord från Steg 1.

Det kan ta upp till 4 timmar att logga ut ditt konto från alla enheter. Om någon i ditt hushåll streamar en serie eller en film kommer personen inte att loggas ut från HBO Max förrän i slutet av serien eller filmen.