Hindra någon från att använda ditt konto

Om du tror att någon har åtkomst till ditt HBO Max-konto utan din tillåtelse ska du ändra ditt lösenord och logga ut från alla enheter.

Steg 1: Ändra ditt HBO Max-lösenord

Så här ändrar du ditt lösenord:

1. Öppna HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta, eller gå till HBOMax.com på din dator.
  2. Logga in på ditt konto (om nödvändigt).
  3. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).
    • Dator: Välj din profilikon (uppe till höger).
  4. Välj Konto (Om Konto saknas sbyter du till en vuxenprofil).
  5. Välj ikonen för redigering bredvid lösenordsfältet.
  6. Vi kommer skicka dig ett e-postmeddelande med en verifieringskod inom ett par minuter (kontots e-postadress visas på skärmen Kontrollera din inkorg). E-postmeddelandets ämnesrad är "Här är din engångskod".
  7. Öppna e-postmeddelandet "Här är din engångskod" och hitta den sexsiffriga koden.
  8. Gå tillbaka till HBO Max, ange den sexsiffriga verifieringskoden och välj Fortsätt.
    Obs  Om koden går ut väljer du Få en ny kod och provar stegen igen.
  9. Ändra ditt lösenord och välj Spara.
    Om du behöver hjälp, se Problem med engångskoden.

Steg 2: Logga ut från alla enheter

Logga därefter ut från alla enheter. Gör så här:

1. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).
    • Dator: Välj din profilikon (uppe till höger).
  2. Välj Hantera enheter..
  3. Välj Logga ut alla enheter.

Du har loggat ut och återvänt till startskärmen. Logga nu in igen med ditt nya lösenord från Steg 1.

Det kan ta upp till 4 timmar att logga ut ditt konto från alla enheter. Om någon i ditt hushåll streamar en serie eller en film kommer personen inte att loggas ut från HBO Max förrän i slutet av serien eller filmen.