Titta på HBO Max i 4K UHD

Du kan titta på följande titlar i 4K Ultra HD, HDR 10 och Dolby Vision på utvalda enheter:

4K titles
  • 8-Bit Christmas
  • Cry Macho
  • Dune
  • Elvis
  • The Fallout
  • Fantastiska Vidunder: Dumbledores Hemligheter
  • Father of the Bride (2022)
  • Game of Thrones
  • Godzilla vs Kong
  • House of the Dragon
  • In the Heights
  • Judas and the Black Messiah
  • Kimi
  • King Richard
  • The Little Things
  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It
  • Malignant
  • The Many Saints of Newark
  • The Matrix
  • The Matrix Reloaded
  • The Matrix Revolutions
  • The Matrix Resurrections
  • Mortal Kombat
  • No Sudden Move
  • Reminiscence
  • Space Jam: A New Legacy
  • The Suicide Squad
  • Those Who Wish Me Dead
  • Tom and Jerry: The Movie
  • Wonder Woman (2017)
  • Wonder Woman 1984
  • Zack Snyder’s Justice League
  • Zack Snyder's Justice League: Justice is Gray

Titlar tillgängliga i 4K UHD finns även i HD på alla enheter som stöds.

HBO Max spelar upp ljud och video av högsta kvalitet för din enhet.

Vad du behöver

Här är vad du behöver för att streama i 4K UHD med Dolby Atmos-ljud:

• 4K HDR TV som visar Dolby Vision eller HDR10
  • Enheter med stöd för streaming i 4K HDR
  • Höghastighetsinternet (25 Mbit/s eller högre, 50+ Mbit/s rekommenderas)
  • Dolby Atmos-kompatibelt ljudsystem

Dolby Atmos är endast tillgängligt med det engelska ljudspåret. Alla enheter måste ha stöd för HDMI 2.0 och HDCP 2.2 (din TV, mediaspelare, ljud-/videomottagare, kablar, adaptrar och andra anslutna enheter).

Om du uppfyller ovanstående krav och titeln är tillgänglig i 4K UHD bör HBO Max automatiskt spela titeln i 4K UHD. HBO Max justerar automatiskt videokvaliteten baserat på ditt nätverks bandbredd och anslutningshastighet (du kan inte justera upplösningen manuellt i HBO Max).

Felsökning

Om titeln inte verkar spelas upp i 4K HDR kan du prova följande:

Kontrollera dina enheter

Se till att din TV har stöd för 4K-upplösning och HDR 10. För att göra detta hittar du ditt TV-modellnummer och söker därefter på internet efter information om din TV:s upplösning.

Enhet med stöd för 4K

Du kan titta på i 4K på följande enheter:

Vi arbetar på att lägga till fler enheter och 4K-filmer framöver.

Obs  Dolby Atmos är inte tillgängligt på Chromecast.

Kontrollera dina skärminställningar

När det gäller TV-inställningar föreslår vi att du stänger av rörelseutjämning. Hur du gör detta varierar beroende på din TV-modell. Du kanske även vill ställa in bildläget till bio- eller filmläge.

Hitta din enhet nedan för fler skärmförslag

Apple TV 4K

Kontrollera dina Apple TV-videoinställningar. Gör så här:

1. På din Apple TV går du till Inställningar > Video och ljud > Format.
  2. Välj 4K HDR (om tillgänglig).
  3. Gå därefter till Matcha innehåll. Aktivera Matcha dynamikintervall och Matcha frekvens.
  4. Välj Kontrollera HDMI-anslutning för att bekräfta stöd för det valda formatet.

Om din Apple TV inte upptäcker stöd för 4K HDR, se Apples artikel 4K, HDR och Dolby Vision på din Apple TV 4K.

Chromecast med Google TV och Android TV 4K

Kontrollera din Chromecast med skärminställningarna för Google TV eller Android TV. Gör så här:

1. I det övre högra hörnet på din TV går du till Profil > Inställningar.
  2. Välj Skärm och ljud.
  3. Välj Matcha innehåll. Detta bör automatiskt ställa in din enhet för visning av innehåll i det ursprungliga formatet. Du kan även ställa in upplösningen manuellt genom att gå till Avancerade visningsinställningar.

Om du inte kan visa i 4K HDR, se Streama 4K Ultra HD-innehåll för mer information.

PlayStation 5

Du kan få hjälp med ditt PlayStation 5 i PlayStations artikel Så här aktiverar och justerar du 4K-upplösning på PS5-konsoler.

Testa din internethastighet

Se till att din nedladdningshastighet är minst 25 Mbit/s. HBO Max justerar automatiskt videokvaliteten baserat på din anslutnings nedladdningshastighet. Om din nedladdningshastighet är mindre än 25 Mbit/s kommer serien eller filmen inte att streama i 4K HDR.

Högre hastigheter ger en mer konsekvent 4K HDR-streaming. För bästa upplevelse rekommenderar vi en enhet med en nedladdningshastighet på 50+ Mbit/s.

Testa din anslutningshastighet

För att få reda på hur du testar din anslutningshastighet går du till sidan Felsökning av TV och väljer din TV-enhet.

Prova en kabelanslutning: Om du upplever långsamma eller inkonsekventa hastigheter över WiFi provar du att ansluta din enhet till din router med en Ethernet-kabel.

Minska aktiviteten i ditt nätverk: Om andra personer använder samma nätverk kan du be dem att tillfälligt avbryta sin aktivitet. Detta kommer att tilldela så mycket bandbredd som möjligt för streaming.

Prova med en annan kabel eller HDMI-port

Om du använder en streamingspelare (t.ex. Apple TV):

• Se till att du använder en höghastighets 4K HDMI-kabel.
  • Se till att din HDMI-kabel är ansluten till en HDCP 2.2-kompatibel HDMI-port på din TV eller ljud-/videomottagare. HDCP 2.2 kanske inte stöds av alla HDMI-portar på din TV (se bruksanvisningen för att ta få på vilken HDMI-port som är HDCP 2.2-kompatibel).
  • Kringgå din reciever, HDMI-omkopplare eller sound bar genom att ansluta din enhet direkt till din TV.

Om du får ett HDCP-fel kan du prova TV-stegen i den här artikeln: Jag får ett HDCP-fel.