Frågor och svar om HBO Max gratis provperiod

Här är några vanliga frågor och svar:

Finns det en gratis provperiod?

De flesta HBO Max-leverantörer erbjuder inte en gratis provperiod till nya prenumeranter. Om ett abonnemang eller erbjudande inkluderar en gratis provperiod kommer du att informeras om den kostnadsfria provperioden när du registrerar dig.

Vem är berättigad till en gratis provperiod?

Om ett abonnemang eller kampanjerbjudande inkluderar en gratis provperiod nämns behörighetskriterierna när du registrerar dig. Vissa erbjudanden är till exempel endast tillgängliga för nya HBO Max-abonnenter.

Hur lång är provperioden?

Om en prenumeration eller kampanjerbjudande inkluderar en gratis provperiod nämns provperiodens längd när du registrerar dig.

Vad kan jag streama?

Under din kostnadsfria provperiod kan du streama allt på HBO Max. Om du gillar HBO Max behöver du inte göra något utan ditt abonnemang förnyas automatiskt varje faktureringsperiod tills du avbryter det.

När och hur mycket kommer jag att debiteras?

När du startar din kostnadsfria provperiod behöver du en betalningsmetod för att abonnemanget ska kunna fortsätta när provperioden är slut. Om ditt abonnemang inkluderar en gratis provperiod kommer din första debitering ske dagen innan din kostnadsfria provperiod är över (detta varierar beroende på din faktureringsleverantör). Om du ser en väntande debitering före den här tiden är det troligtvis ett reserverat belopp.

Ditt abonnemang förnyas automatiskt varje faktureringsperiod. För att undvika att du debiteras för din nästa faktureringsperiod måste du avbryta abonnemanget minst 24 timmar före nästa betalningsdatum.

Har du några frågor? Se våra Frågor och svar om fakturering.

Vem fakturerar mig?

Gör en av följande saker för att få reda på vem som fakturerar dig:

• Telefon eller surfplatta: Öppna HBO Max och tryck sedan på din profil (uppe till höger). Tryck sedan på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och trycka på eller bläddra till Prenumeration.
  • Dator: Gå till HBOMax.com och logga in (om nödvändigt). Välj sedan din profil (uppe till höger), Inställningar och sedan Abonnemang.
  • TV-enhet: Öppna HBO Max, välj ikonen Inställningar (kugghjul, nedre vänster) och välj sedan Konto.
  • Webb: Logga in på HBOMax.com/account.
  • Ditt kontoutdrag: Granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. (Om ditt abonnemang är en del av ett TV-paket eller en mobil plan kommer du inte att se en individuell debitering för HBO Max.)

Har du några frågor? Se våra Frågor och svar om fakturering.

Hur avbryter jag min provperiod?

För att undvika att debiteras för din nästa faktureringsperiod måste du avbryta ditt abonnemang minst 24 timmar innan din kostnadsfria provperiod upphör. Om du avbryter abonnemanget tidigt kan du fortsätta streama tills provperioden upphör.

Har du några andra frågor?