Vprašanja in odgovori v zvezi z brezplačnim preskusom storitve HBO Max

Tukaj je nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov:

Ali je na voljo brezplačen preskus?

Večina ponudnikov storitve HBO Max ne ponuja brezplačnega preskusa novim naročnikom. Če naročnina ali promocijska ponudba vključuje brezplačen preskus, bo brezplačen preskus omenjen ob registraciji.

Med brezplačnim preskusom lahko gledaš vse vsebine na HBO Max. Če ti je všeč storitev HBO Max, ne naredi ničesar in tvoja naročnina bo samodejno podaljšana vsako obračunsko obdobje, dokler je ne prekličeš.

Kdo je upravičen do brezplačnega preskusa?

Če naročnina ali promocijska ponudba vključuje brezplačen preskus, bodo ob registraciji prikazana merila za upravičenost. Na primer, nekatere promocijske ponudbe so na voljo samo novim naročnikom na storitev HBO Max.

Kako dolgo traja brezplačen preskus?

Če naročnina ali promocijska ponudba vključuje brezplačen preskus, je trajanje preskusa navedeno ob registraciji.

Kdaj in kako mi bo naročnina zaračunana?

Ko začneš svoj brezplačen preskus, moraš navesti način plačila, da se bo po koncu brezplačnega preskusa tvoja naročnina lahko nadaljevala. Prvo plačilo nastopi na dan pred koncem tvojega brezplačnega preskusa (to je odvisno od tvojega ponudnika zaračunavanja storitev).

Po brezplačnem preskusu se bo tvoja naročnina samodejno podaljšala vsako obračunsko obdobje, dokler je ne prekličeš. Če želiš preprečiti zaračunavanje za naslednje obračunsko obdobje, prekliči naročnino vsaj 24 ur pred datumom zaračunavanja.

Imaš vprašanja? Oglej si naša vprašanja in odgovore o obračunavanju.

Zakaj mi je bil zaračunan brezplačen preskus?

Če po brezplačnem preskusu opaziš bremenitev, preveri nekaj naslednjih možnih razlogov:

  • Ponudba ne vključuje brezplačnega preskusa.  Če tvoja naročnina ali promocijska ponudba ne vključuje brezplačnega preskusa, ti bo naročnina zaračunana ob registraciji v storitev HBO Max. Brezplačen preskus trenutno ni vključen v nakup naročnine na HBO Max prek trgovine z aplikacijami ali naslova HBOMax.com.
  • Neupravičenost do brezplačnega preskusa.  Če naročnina ali promocijska ponudba vključuje brezplačen preskus, bodo ob registraciji prikazana merila za upravičenost. Na primer, nekatere promocijske ponudbe so na voljo samo novim naročnikom na storitev HBO Max. Če meniš, da ti je bilo plačilo neupravičeno zaračunano, se obrni na ponudnika zaračunavanja storitev (glej spodaj Kdo mi izstavlja račune).
  • Zadržanje avtorizacije.  Bremenitev na čakanju verjetno predstavlja zadržanje avtorizacije. Zadržanje avtorizacije se izvede, da se zagotovi, da je tvoj način plačila veljaven in da bo lahko v prihodnosti uspešno bremenjen (ko se tvoj brezplačen preskus konča).
    Zadržanje avtorizacije je začasno in bi moralo biti umaknjeno v 7–10 dneh (trajanje je odvisno od finančne institucije). Zadržanje avtorizacije ni bremenitev, lahko pa vpliva na tvoje razpoložljivo stanje na računu. Za informacije o tem, kdaj bo zadržanje avtorizacije umaknjeno, se lahko obrneš na svojo finančno institucijo, kjer ti bodo povedali tudi to, kdaj bo zadržani znesek vrnjen na tvoje razpoložljivo stanje na računu.
Kdo mi izstavlja račune?

Da izveš, kdo ti izstavlja račune, naredi karkoli od navedenega v nadaljevanju:

  • Telefon ali tablica:  Odprite HBO Max in tapnite svoj profil (zgoraj desno). Nato tapnite ikono za Nastavitve (zobnik, zgoraj desno) in tapnite ali se pomaknite do možnosti Naročnina.
  • Računalnik:  Obiščite spletno stran HBOMax.com in se (po potrebi) vpišite. Nato izberite svoj profil (zgoraj desno) in Nastavitve ter poiščite možnost Naročnina.
  • TV-naprava:  Odprite HBO Max in izberite ikono za Nastavitve (zobnik, spodaj levo) in nato izberite Račun.
  • HBOMax.com/account:  Prijavi se v svoj račun na naslovu HBOMax.com/account.
  • Tvoj bančni izpisek:  Na bančnem izpisku poišči bremenitev za naročnino na HBO Max. (Če je tvoja naročnina del paketa televizijskih ali mobilnih storitev, posamezna bremenitev za HBO Max ne bo prikazana.)
Kako prekličem preskus?

Če želiš preprečiti zaračunavanje za naslednje obračunsko obdobje, prekliči naročnino vsaj 24 ur pred potekom brezplačnega preskusa. Če prekličeš prej, lahko še vedno gledaš vsebine do konca preskusa.

Ali imaš še kakšno vprašanje?