Каде е достапeн Max?

Max е достапeн во Соединетите Американски Држави, Латинска Америка и на Карибите.

Еве кога ќе биде достапeн во твојот регион:

Европа

Еве кога ќе биде достапна апликацијата Max:

  • 21 мај 2024: Оландски острови, Андора, Босна и Херцеговина, Бугарија, Канарски острови, Сеута, Хрватска, Чешка Република, Данска, Фарски острови, Финска, Гренланд, Унгарија, Мадеира, Мелиља, Молдавија, Црна Гора, Северна Македонија, Норвешка, Португалија, Романија, Србија, Словачка, Словенија, Шпанија, Свалбард и Јан Мајен, Шведска
  • 11 Јуни 2024: Полска и Франција

Еве кога ќе биде достапна напредната апликација HBO Max:

  • 11 Јуни 2024: Холандија
  • 1 јули 2024: Белгија

Временската рамка за достапност на апликацијата може да се промени – следи нѐ за повеќе информации.

Југоисточна Азија

Очекуваме дека Max ќе биде достапeн во Југоисточна Азија во 2024 година. Временската рамка за достапност на Max може да се промени – следи нѐ за повеќе информации.

Во иднина, Max ќе биде достапeн во повеќе земји. Следи нѐ за повеќе информации.

Како да гледам HBO денес?

Еве како да гледаш HBO во твојот регион:

Соединетите Американски Држави

Max е достапeн во Соединетите Американски Држави.

Латинска Америка и Карибите

Max е достапeн во Латинска Америка и на Карибите.

Европа

HBO Max во моментов е достапeн во одредени европски земји. За да дознаеш повеќе, прочитај во делот Каде е достапeн HBO Max?

Југоисточна Азија

HBO GO во моментов е достапeн во одредени земји од Југоисточна Азија.