Промена на мојата претплата за HBO Max

Претплатите на HBO Max се достапни преку многу даватели и чекорите за промена на вашата претплата варираат во зависност од операторот. Вашиот давател на наплата е преку кого сте се пријавиле или кој ви наплаќа за HBO Max

Кој ми наплаќа?

За да го најдете вашиот давател на наплата, направете го следново:

 1. Отворете го HBO Max или најавете се на HBOMax.com на вашиот компјутер. Не можете да се најавите?
 2. Направете едно од следниве:
  • Телевизиски уред: Изберете ја иконата Поставки (запченик, долу лево), а потоа изберете Сметка.
  • Телефон или таблет: Допри го вашиот профил (горе десно), иконата Поставки (запченик, горе десно), а потоа допри или оди на Претплата.
  • Компјутер: Избери го вашиот профил (горе десно), потоа избери Поставки и најди Претплата.
   Информациите за претплатата се достапни само на профилите за возрасни.
 3. Овде можете да видите преку кого се наплаќа вашата претплата.
 4. Пронајдете го вашиот давател на наплата подолу или изберете Дознајте повеќе.

Други начини да го пронајдете вашиот давател на наплата

 • HBOMax.com/account: Најавете се на HBOMax.com/account:
 • Извод од банка: Прегледајте го вашиот извод од банка за наплата за претплата на HBO Max. Меѓутоа, ако вашата претплата е дел од телевизиски пакет или безжичен план, можеби нема да видите индивидуална наплата за HBO Max.

Ако го знаете вашиот давател на наплата, можете да:

Промена на информациите за вашата претплата

Ако ви се наплаќа преку нас (HBO Nordic или HBO Europe, s.r.o.), видете Промена на претплата наплатена од HBO.

Даватели на наплата

Пронајдете го вашиот давател на наплата подолу за да дознаете повеќе.

Дали имате прашање за наплата? Видете ги нашите Прашања и одговори за наплата.

Не можете да се најавите?

Обидете се со следново: