Мојот оператор не е наведен

Твојот оператор е оној преку кого се имаш регистрирано или оној што ти наплаќа за HBO Max. Види го нашиот список на даватели на HBO Max.

Како добиваш HBO Max?

Како се регистрира?

HBOMax.com или апликацијата HBO Max

Отвори ја HBO Max и најави се со твоите е-пошта и лозинка.

Apple, Google Play или Samsung

Се претплати преку продавницата за апликации?

  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Отвори ја HBO Max и најави се со твоите е-пошта и лозинка.

Телевизиски или мобилен оператор

Ако се претплатиш на HBO Max преку телевизиски или мобилен оператор, твојот оператор ќе те извести како можеш да ја регистрираш и поврзеш твојата претплата на HBO Max со сметка. Откако ќе добиеш сметка на HBO Max, ќе се најавиш со твоите е-пошта и лозинка за HBO Max.

Оди на страницата Избери го твојот оператор за список на поддржани телевизиски и мобилни оператори. Ако твојот оператор не е наведен, можеби сè уште не го поддржува HBO Max.