Adaugă, gestionează și schimbă profiluri

După ce te conectezi la HBO Max, vei vedea afișat pe ecran mesajul Cine vizionează? Aici poți stabili numele celor apropiați care vizionează și care-și vor putea gestiona profiluri pe HBO Max.

Profilurile te ajută să ți evidența conținutului vizionat (astfel încât să poțicontinua vizionarea de unde airămas) și a conținutului pe care dorești să îl vizionezi (Lista mea).

Dispozitivul Vodafone TV TiVo
Aplicația HBO Max de pe dispozitivul Vodafone TV TiVo nu acceptă profiluri multiple.

Adaugă un profil

Poți adăuga profiluri pentru adulții și copiii din locuința t. Contul tău poate avea în total 5 profiluri. Există două tipuri de profiluri: de adult și de copil.

Adaugă un profil de adult
  1. Efectuează una dintre următoarele acțiuni:
    • Dispozitiv TV: alege pictograma profilului tău din colțul din stânga sus.
    • Telefon sau tabletă: alege pictograma Profil (în marginea de jos pe telefoane, în marginea din stânga pe tablete).
    • Computer: alege pictograma profilului tău din colțul din dreapta sus.
  2. Alege Schimbă profilurile.
  3. Alege + Adult.
  4. Efectuați una dintre următoarele acțiuni:
    • Telefon sau tabletă: atingeți pictograma Cameră, apoi alegeți să faceți o fotografie, să încărcați o imagine sau alegeți un personaj (pentru mai multe informații, consultați Adaugă imagini de profil). Apoi, alegeți o culoare și introduceți un nume.
    • TV sau computer: introduceți un nume și alegeți o culoare (puteți să Adaugi imagini de profil mai târziu).
  5. Alegeți Salvează.
Adaugă un profil pentru copil
  1. Efectuează una dintre următoarele acțiuni:
    • Dispozitiv TV: apasă pictograma profilului tău din colțul din stânga sus.
    • Telefon sau tabletă: apasă pictograma Profil (în marginea de jos pe telefoane, în marginea din stânga pe tablete).
    • Computer: alege pictograma profilului tău din colțul din dreapta sus.
  2. Alege Schimbă profilurile.
  3. Alege + Copil. În cazul în care contul tău nu are un cod PIN, ți se va cere să creezi unul.
  4. Efectuează una dintre următoarele acțiuni:
    • Telefon sau tabletă: apasă pictograma Cameră, apoi alegi să facii o fotografie, să încarci o imagine sau selectează un personaj/avatar (pentru mai multe informații, consultă Adaugă imagini de profil). Apoi, alege o culoare și introdui numele și data nașterii copilului (luna și anul).
    • TV sau computer: introdu numele și data nașterii copilului (luna și anul), apoi alege o culoare (poți să Adaugi imagini de profil mai târziu).
  5. Alege Următorul.
  6. Alege clasificarea în funcție de vârstă a conținutului pe care copilulîl poate viziona. Filmele și serialele cu rating-uri mai mari decât cele pe care le selectezi nu pot fi vizionate de acest profil. În mod implicit, copilul tău nu poate accesa un alt profil (fără codul tău PIN).
  7. Alege Salvează.

Atunci când un profil pentru copil este activ, vei vedea afișată pagina principală pentru copii.

Schimbă profilurile

Pentru a comuta de la un profil la altul:

  1. Efectuează una dintre următoarele acțiuni:
    • Dispozitiv TV: apasă pictograma profilului tău din colțul din stânga sus.
    • Telefon sau tabletă: apasă pictograma Profil (în marginea de jos pe telefoane, în marginea din stânga pe tablete).
    • Computer: apasă pictograma profilului tău din colțul din dreapta sus.
  2. Selectează Schimbă profilurile.
  3. Alege un profil. Profilurile pentru copii au o pictogramă reprezentând un lacăt. Un lacăt închis înseamnă că cel mic nu poate comuta la un alt profil (este necesar un cod PIN), în timp ce un lacăt deschis înseamnă că cel mic are permisiunea de a trece la un alt profil.

Atunci când comuți la un profil de copil, va fi afișată pagina principală pentru copii.

Ecranul Cine vizionează

Iată ce se întâmplă când deschizi HBO Max:

  • TV sau computer: dacă ultimul profil utilizat a fost un profil de copil, HBO Max se va deschide cu acest profil. Dacă ultimul profil utilizat a fost un profil de adult, vei vedea pe ecran mesajul „Cine vizionează” când deschizi HBO Max.
  • Telefon sau tabletă: HBO Max se deschide întotdeauna cu ultimul profil utilizat (nu vei vedea afișat ecran mesajul „Cine vizionează”).

Editează un profil

Există două tipuri de profiluri: de adult și de copil. Pe ecranul care e afișat mesajul „Cine vizionează?”, profilurile de copil apar însoțite de o pictogramă reprezentând un lacăt.

Pentru a edita un profil:

  1. Alege pictograma profilului tău.
  2. Alege Schimbă profilurile.
  3. Alege Gestionează profilurile.
  4. Alege un profil. Profilurile de copil au o pictogramă reprezentând un lacăt.
  5. Profil de copil: introdu codul PIN și alege Introducere.
    Notă  Dacă întâmpini dificultăți la introducerea codului PIN, apasă Selectează sau OK pe telecomandă pentru a deschide tastatura care se afișează de pe ecran.
  6. Pentru a schimba imaginea de profil:
    • Telefon sau tabletă: apasă pictograma Cameră, apoi alege să faci o fotografie, să încarci o imagine sau selectează un personaj/avatar. Dacă alegi „Fă o fotografie” sau „Încarcă de pe dispozitiv”, va trebui să acorzi HBO Max acces la cameră sau la arhiva de fotografii.
  7. Profil de copil: poți modifica numele și data nașterii copilului tău, precum și clasificările în funcție de vârstă ale conținutului pe care are voie să îl vizioneze. Pentru a nu permite copilului să comute la un alt profil, bifează caseta de selectare Solicită codul PIN pentru schimbarea profilurilor.
  8. Profil de adult: editează numele sau alege o altă culoare a chenarului.
  9. Alege Salveaz.

Șterge un profil

  1. Alege pictograma profilului tău.
  2. Alege Schimbă profilurile.
  3. Alege Gestionează profilurile.
  4. Alege un profil. Profilurile de copil au o pictogramă reprezentând un lacăt.
  5. Profil de copil: introdu codul PIN și alege Introducere.
    Notă  Dacă întâmpinați dificultăți la introducerea codului PIN, apăsați Selectează sau OK pe telecomandă pentru a deschide tastatura care se afișează pe ecran.
  6. Alege Șterge profilul (partea de jos a ecranului). Nu poți șterge profilul principal, dar îl poț edita (consultă secțiunea anterioară).
  7. Alege Șterge pentru a confirma. Această acțiune va șterge profilul și informațiile sale, cum ar fi Lista mea și Continuă vizionarea.

Adaugă o imagine de profil

Poți să adaugi o imagine de profil sau imaginea unui personaj la profilul tău. Iată cum:

  1. Pe telefon sau tabletă, deschide aplicația HBO Max.
  2. Apasă pictograma Profil (în marginea de jos pe telefoane, în marginea din stânga pe tablete).
  3. Apasă Schimbă profilurile.
  4. Apasă Gestionează profilurile.
  5. Alege un profil.
  6. Profil de copil: introdu codul PIN și apasă Introducere.
  7. Apasă pictograma Cameră, apoi alege să faci o fotografie, să încarci o imagine sau alege un personaj/un avatar. Dacă alegi „Fă o fotografie” sau „Încarcă de pe dispozitiv”, va trebui să acorzi HBO Max acces la cameră sau la arhiva ta de fotografii.
  8. Fă o fotografie, alege o imagine de încărcat sau alege-ți un avatar/un personaj pentru poza de profil.
  9. Selectează butonul Salvează.

Imaginea ta de profil ar trebui să apară pe toate dispozitivele.

Despre imaginile de profil

  • Profilurile de adult și de copil au fiecare propria bibliotecă de personaje din care pot alege.
  • Dimensiunea maximă a fișierului pentru o imagine de profil este de 10 MB (dacă încarcii o imagine mai mare de 10 MB, aceasta nu va fi salvată împreună cu profilul tău).
  • Pentru a elimina un personaj sau o imagine, atingeți pictograma Cameră, apoi alegeți Șterge personajul sau Șterge fotografia.
  • Pentru a solicita un personaj dintr-un serial sau o emisiune de la HBO Max, te rugăm să utilizezi formularul nostru de feedback.