Descărcare show-uri și filme HBO Max

Poți descărca show-uri și filme pe telefon sau pe tabletă și să le vizionezi mai târziu, când ești offline.

Cum descarc ceva?

Pentru a descărca ceva, ai nevoie de:

Iată cum poți descărca:

  1. Deschide aplicația HBO Max pe telefon sau tabletă.
  2. Asigură-te că te-ai autentificat și că ești conectat la o rețea Wi-Fi. În mod implicit, descărcarea este limitată la Wi-Fi. Pentru a modifica acest lucru, apasă pictograma Profil > Setări (stânga sus) > Opțiuni video, apoi dezactivează Descărcare numai prin Wi-Fi.
  3. Alege un episod sau un film pe care vrei să îl descarci. Majoritatea show-urilor și a filmelor pot fi descărcate.
  4. Apasă pictograma Descarcă (o săgeată orientată în jos).
  5. Cercul îți arată progresul de descărcare. Poți apăsa această pictogramă pentru a întrerupe și a reactiva descărcarea. Pentru a vedea progresul descărcării, poți apăsa pictograma Profil, iar apoi Descărcări.

Contul tău poate avea până la 30 de descărcări în același timp (articolele expirate nu sunt luate în calcul). Acest lucru se aplică pentru toate profilurile și dispozitivele.

După ce începi vizionarea unei descărcări, ai 48 de ore la dispoziție pentru a termina vizionarea, până când expiră. După expirare, poți reînnoi sau șterge descărcarea.

  • Audio și subtitrări. Poți alege limba pentru audio și subtitrări imediat ce începi vizionarea. Pentru anumite show-uri și filme, s-ar putea să fie necesar să alegi o limbă înainte de descărcare.
  • Copii. Contul tău poate avea până la 5 copii din același show sau film (pe toate profilurile și dispozitivele).
  • Stocare pe card SD. Titlurile pe care le descarci sunt stocate pe spațiul de stocare intern al dispozitivului tău (descărcările nu pot fi salvate pe un card SD).
Unde pot viziona descărcările mele?

Pentru a-ți vedea descărcările

  • Apasă pictograma Profil (marginea de jos pe telefoane, marginea din stânga pe tablete), iar apoi apasă Descărcări (trebuie să fii autentificat pentru a vedea/viziona descărcările).

Pentru a viziona o descărcare:

  • Apasă pictograma Profil, apasă Descărcări, apoi apasă pictograma Play (triunghi) pe una dintre descărcările tale.

Poți viziona show-uri și filme pe care le-ai descărcat atunci când călătorești în alte țări. Pentru a afla mai multe, consultă Vizionează HBO Max în timp ce călătorești.

  • Câte? Contul tău poate avea în total 30 de descărcări (pe toate profilurile și dispozitivele). După ce se adună 30 de descărcări pe contul tău, va trebui să îți ștergi descărcările de pe un dispozitiv înainte de a putea să descarci ceva. Pentru a vedea ce dispozitive mobile ți-au folosit contul, mergi la profilul tău și alege Gestionare dispozitive.
  • Expirare. Descărcările nevizionate expiră după 30 de zile sau 48 de ore după ce începi vizionarea (sau când show-ul sau filmul este eliminat din serviciul HBO Max). După expirare, poți reînnoi sau șterge o descărcare.
  • Pictograma Blocare. Atunci când mergi la Descărcări, vei vedea toate descărcările de pe dispozitivul tău, indiferent de profilul care a început descărcarea. Profilurile copil nu pot viziona descărcări care sunt restricționate de controale parentale (aceste descărcări vor avea o pictogramă de blocare).
De ce nu pot viziona o descărcare?

Dacă întâmpini probleme la vizionarea unei descărcări, încearcă următoarele acțiuni:

  1. În timp ce ești conectat la internet, apasă pictograma Profil pentru a te asigura că ești autentificat.
  2. Închide aplicația HBO Max.
  3. Pe telefon sau tabletă, activează modul Avion sau dezactivează Wi-Fi.
  4. Deschide HBO Max. Ar trebui să fii redirecționat la pagina Descărcări.
  5. Apasă pictograma Play (triunghi) de pe una din descărcările tale.
Streaming pe o rețea de date mobile

Dacă ai o conexiune de rețea celulară 3G sau mai rapidă, poți viziona HBO Max prin rețeaua celulară folosind datele tale mobile. Totuși, pentru că streaming-ul video folosește o cantitate mare de date, ai putea dori să limitezi vizionarea la conexiunile Wi-Fi.

Pentru a limita vizionarea pe o rețea celulară:

  1. Deschide HBO Max pe telefon sau tabletă, apasă pictograma Profil (autentifică-te dacă este necesar).
  2. Apasă pictograma Setări (stânga sus), apoi Opțiuni video.

Pentru a limita vizionarea la conexiunile Wi-Fi, activează Vizionare numai prin Wi-Fi.

Dacă vrei să primești o avertizare înainte de a viziona prin rețeaua celulară, activează Avertizare pentru vizionare prin rețea celulară.

Modificarea calității de descărcare

În mod implicit, show-urile și filmele sunt descărcate la cea mai înaltă calitate pentru dispozitivul tău.

Pentru a modifica calitatea de descărcare:

  1. Apasă pictograma Profil, iar apoi pictograma Setări (stânga sus).
  2. Apasă Opțiuni video.
  3. Apasă Calitate descărcare, iar apoi alege:
    • Cea mai înaltă calitate: descarcă la cea mai înaltă calitate (fișiere mai mari, timp mai lung de descărcare).
    • Cea mai rapidă descărcare: descarcă la cea mai joasă calitate (fișiere mai mici, timp mai scurt de descărcare).

Setarea pentru calitatea de descărcare se aplică pentru toate profilurile de pe telefonul sau tableta ta. Cea mai înaltă calitate de descărcare este 1080p.

Cum reînnoiesc descărcările?

După expirarea unei descărcări, trebuie să o reînnoiești pentru a o putea viziona.

Pentru a reînnoi o descărcare:

  1. Apasă pictograma Profil, apoi apasă Descărcări.
  2. Apasă pictograma ! de pe descărcarea expirată, apoi apasă Reînnoire (ai nevoie de o conexiune la internet pentru reînnoirea unei descărcări).

De ce mi-a expirat descărcarea?

  • Descărcările nevizionate expiră la 30 de zile după descărcare (sau când show-ul sau filmul este eliminat din serviciul HBO Max). Pentru a afla când vor expira descărcările tale, mergi la lista ta de descărcări.
  • După ce începi vizionarea unei descărcări, ai 48 de ore la dispoziție pentru a termina vizionarea, până când expiră.
  • Îți poți reînnoi o descărcare de mai multe ori. Descărcările care nu mai sunt disponibile pe serviciul HBO Max expiră în mod automat și nu pot fi reînnoite.
Cum șterg descărcările?

Pentru a șterge o descărcare:

  1. Apasă pictograma Profil, apoi apasă Descărcări.
  2. Apasă Editare.
  3. Apasă X de lângă o descărcare pentru a o șterge. Pentru a șterge toate descărcările tale, apasă Șterge tot.
  4. După finalizarea editării, apasă Finalizat.