Endre et abonnement som faktureres av Samsung

Hvis du har registrert deg med HBO Max-appen på en Samsung TV, faktureres abonnementet via Samsung.

Bekreft først at abonnementet ditt faktureres av Samsung:

Finn faktureringsleverandøren min
  1. Åpne HBO Max eller logg på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her ser du hvem abonnementet ditt faktureres gjennom:
    • Samsung: Se informasjon nedenfor.
    • Andre leverandører: Finn faktureringsleverandøren din på denne siden.

Du kan også finne faktureringsleverandøren din på disse måtene:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og logg inn.
  • Kontoutskrift: Du kan også se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. Hvis abonnementsbelastningen viser Samsung Electronics eller lignende, betyr det at abonnementet ditt sannsynligvis faktureres via Samsung.

Spørsmål og svar om abonnementer som faktureres av Samsung

Hvordan avslutter jeg abonnementet?

Viktig

Hvis du vil unngå å belastes for den neste faktureringsperioden, må du avslutte abonnementet minst 24 timer før den neste faktureringsdatoen. Abonnementet ditt avsluttes ikke hvis du avinstallerer HBO Max-appen.

Hvis du faktureres via Samsung, kan du avslutte abonnementet ditt på Samsung TV eller på nettet. Slik går du frem:

Avslutt på Samsung TV

Trinnene varierer avhengig av TV-modell. Se Samsungs artikken Avslutt abonnement for mer informasjon.

Avslutt via samsungcheckout.com

1. Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din.
  2. Velg Abonnementer i Kjøpshistorikken.
  3. Finn HBO Max-abonnementet ditt og velg så Avslutt abonnement.

Når du har avsluttet abonnementet, skal du få en e-post fra Samsung som bekrefter dette. Du kan fortsette strømmingen frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Du kan ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å avslutte abonnementet ditt.

Når fornyes abonnementet mitt?

Den første belastningen utføres når du starter abonnementet. Deretter fornyes abonnementet ditt automatisk og regelmessig frem til du avslutter. Du betaler for abonnementet i starten av faktureringsperioden.

Slik finner du datoen for automatisk fornyelse:

1. Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din.
  2. Velg Abonnementer i Kjøpshistorikken.
  3. Velg HBO Max-abonnementet og sjekk så Neste betalingsdato i Status-feltet.

Hvordan endrer jeg betalingsmetode?

Slik kan du endre betalingsmetode hvis du faktureres via Samsung TV:

1. Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din.
  2. Velg Betalingsmetode og Legg til betalingsmetode.
  3. Velg så Kreditt-/debetkort og endre betalingsinformasjonen din.

Hvordan endrer jeg faktureringsperioden min?

Hvis du vil endre faktureringsperiode, må du avslutte abonnementet og så velge en annen faktureringsperiode når du fornyer abonnementet. Slik går du frem:

1. Avslutt abonnementet ditt via Samsung TV.
  2. Vent til abonnementet ditt utløper.
  3. Når abonnementet ditt er utløpt, kan du fornye abonnementet ditt på Samsung TV og velge enten månedlig eller årlig fakturering.

Kan jeg få en refusjon?

Ta kontakt med oss vedrørende eventuelle refusjoner.