Finn og spill av titler på andre språk

Noen serier og filmer på HBO Max er tilgjengelige på flere språk. Serier og filmer spilles automatisk av med det originale lydsporet som samsvarer med visningsspråket ditt.

Internasjonale og lokale produksjoner

Serier og filmer fra hele verden er tilgjengelige i sjangeren Internasjonal (åpne la gjennom-menyen og velg Internasjonal). Hvis du vil se serier og filmer fra regionen din, kan du åpne Bla gjennom-menyen og så velge Lokale produksjoner.

Slik bruker HBO Max visningsspråket ditt når du spiller av en serie eller film:

• Serier og filmer på HBO Max spilles av automatisk med det originale lydsporet og undertekstene som samsvarer med visningsspråket ditt.

Endre språk for lyd eller undertekster

De fleste seriene og filmene er tilgjengelige med flere språk for lyd og undertekster. Begynn å se på en tittel og velg Lyd og undertekster-knappen (snakkeboblen) i videospilleren for å se hvilke språk som er tilgjengelige. Her kan du velge et språk for lyd og undertekster. Se Undertekster, teksting og alternativ lyd for å finne ut mer.

Det vil snart være mulig å endre språk for lyd og undertekster på PlayStation-konsoller.