Endre språk på HBO Max

Slik endrer du språk på HBO Max og lyd- og undertekstspråk på enkelte serier og filmer.

Endre lyd- eller undertekstspråk

Slik endrer du lydsporet eller undertekstspråket:

1. Spill av en episode/film på HBO Max.
  2. Velg deretter lyd- og undertekstikonet (snakkeboble) i videospilleren.
  3. Velg et språk for lyd og/eller undertekster.
    For å finne ut mer, se Undertekster, bildetekster og lydspor.

Noen serier og filmer har språkalternativer (f.eks. spansk eller engelsk) på beskrivelsessiden. Velg ditt foretrukne språk før du starter episoden/filmen.

Finn titler på andre språk

Du kan bla gjennom HBO Max for å finne serier og filmer på andre språk. Slik gjør du det:

1. Åpne HBO Max
  2. Gjør én av følgende:
    • På mobil, nettbrett eller pc:  Trykk på meny-ikonet (3 horisontale streker) og velg sjanger.
    • På TV:  Klikk på Bla gjennom-ikonet (3 horisontale streker).
  3. Velg Lokale produksjoner eller Europeisk.

Internasjonale HBO-serier og -filmer vises med originallyd og engelske undertekster når dette er tilgjengelig (ingen dubbing).

Endre visningsspråk

Slik endrer du teksten du ser på HBO Max:

1. Åpne HBO Max og velg profilen din.
  2. Gjør én av følgende:
    • På mobil og nettbrett:  Trykk først på profilen din (øverst til høyre) og deretter Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre). Skroll til Visningsspråk.
    • På TV:  Klikk på Innstillinger-ikonet (nede til venstre) og velg deretter Rediger visningsspråk (på Min profil-fanen).
    • På PC:  Klikk på profil-ikonet ditt (øverst til høyre), og deretter Innstillinger > Visningsspråk > Endre språk.
  3. HBO Max endrer til språket du velger. Visningsspråket lagres på profilen din og brukes på alle enheter.

Lignende temaer: