Laste ned serier og filmer

Du kan laste ned serier og filmer på telefonen eller nettbrettet ditt og se dem senere når du ikke er koblet til Internett.

Hvordan kan jeg laste ned noe?

For å laste ned noe, trenger du:

Slik laster du ned en serie eller film:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Velg episoden eller filmen du vil laste ned. De fleste serien og filmene kan lastes ned.
  3. Trykk på Nedlasting-ikonet (pil som peker nedover).
  4. Ikonet for nedlastingsfremdrift (animert sirkel) indikerer nedlastingsfremdriften. Trykk på dette ikonet for å sette nedlastingen på pause, eller gjenoppta den.

Ikon for nedlasting ferdig (hake) vises når nedlastingen er ferdig. Trykk på nedlastinger-ikonet (pil som peker ned, nederst) (nederst) for å se en liste over nedlastingene dine.

Kontoen kan ha opptil 30 nedlastinger samtidig på tvers av profiler og enheter (utløpte nedlastinger regnes ikke med). Når du begynner å se på en nedlasting, har du 48 timer på deg til å se den før den utløper. Når nedlastingen er utløpt, kan du fornye eller slette nedlastingen.

• Lyd og undertekster. Du kan velge språk for lyd og undertekster når du begynner å se. Det kan hende at du må velge et språk før du laster ned noen serier og filmer.
  • Lagring på SD-kort. Titlene du laster ned, lagres på enhetens interne minne (nedlastinger kan ikke lagres på et SD-kort).
  • Kopier. Du kan ha opptil 5 kopier av samme serie eller film på kontoen din (på tvers av alle profiler og enheter).
Hvordan kan jeg se nedlastingene mine?
  • Trykk på nedlastinger-ikonet (pil som peker ned, nederst) og trykk på en over nedlastingene dine. (Hvis du ikke har et nedlastinger-ikon, må du kontrollere at du er pålogget.)

Du kan spille nedlastede titler når du reiser til utlandet. For å finne ut mer, kan du se Strøm HBO Max når du er ute på reise.

• Hvor mange? Du kan ha totalt 30 nedlastinger på kontoen din (på tvers av alle profiler og enheter). Når du har nådd 30 nedlastinger på kontoen, må du slette nedlastinger på en enhet før du kan laste ned flere titler. For å se hvilke mobile enheter som har brukt kontoen din, se Administrer enheter.
  • Utløp. Usette nedlastinger utløper etter 30 dager eller 48 timer etter at du har begynt å se på dem (eller når serien eller filmen forlater HBO Max-tjenesten). Du kan fornye eller slette en nedlasting når den er utløpt.
  • Lås-ikonet. Nedlastingslisten viser alle nedlastingene på enheten din uavhengig av hvilken profil som startet nedlastingen. Barneprofiler kan ikke se på nedlastiner som begrenses av foreldrekontroll (disse nedlastingene vises med et lås-ikon (lukket hengelås)).
Hvorfor kan jeg ikke spille av en nedlasting?

Hvis du har problemer med å spille av en nedlasting, kan du prøve dette:

1. Forsikre deg om at du er koblet til Internett og logget på (profilen din skal vises øverst til høyre).
  2. Lukk HBO Max-appen.
  3. Slå på flymodus eller slå av wifi på telefonen eller nettbrettet ditt.
  4. Åpne HBO Max.
  5. På nedlastingsskjermen trykker du på en av nedlastingene dine.
Laste ned over et mobilnett

Siden nedlasting bruker en stor mengde data, er nedlasting begrenset til WiFi som standard. Du kan imidlertid laste ned serier og filmer over mobilnettet hvis du vil. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet, og trykk deretter på profilen din (øverst til høyre).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla til Nedlastinger.
  3. Slå av Tillat bare nedlastinger via WiFi.

Denne innstillingen brukes for alle profilene på telefonen eller nettbrettet ditt.

Endre nedlastingskvalitet

Serier og filmer lastes ned med den høyeste kvaliteten for enheten din som standard.

Slik endrer du nedlastingskvalitet:

1. Trykk på profilen din (øverst til høyre) og deretter Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre).
  2. Trykk eller bla ned til Nedlastinger.
  3. Trykk på Nedlastingskvalitet og velg deretter:
    • Høyeste kvalitet: Last ned med høyest mulig kvalitet (større filer som tar lengre tid å laste ned).
    • Raskeste nedlasting: Last ned med lavere kvalitet (mindre filer, tar kortere tid å laste ned).

Den høyeste nedlastingskvaliteten er 1080p. Denne innstillingen brukes for alle profilene på telefonen eller nettbrettet ditt.

Hvordan fornyer jeg nedlastinger?

Når en nedlasting utløper, må du fornye den før du kan se på den. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max og trykk på Nedlastinger-ikonet (pil som peker ned, nederst).
  2. Trykk på Utløpt-ikonet (utropstegn) og deretter Forny (en Internett-forbindelse er nødvendig for å fornye en nedlasting).

Hvorfor er nedlastingen min utløpt?

• Nedlastinger som ikke ble sett, utløper 30 dager etter at de ble lastet ned (eller når serien eller filmen forlater HBO Max-tjenesten). For å finne ut når nedlastinger utløper, trykk på Nedlastinger-ikonet ((pil som peker ned, nederst)).
  • Når du begynner å se på en nedlasting, har du 48 timer på deg til å se den før den utløper.
  • Du kan fornye en nedlasting flere ganger. Nedlastinger som ikke lenger er tilgjengelige på HBO Max-tjenesten vil automatisk utløpe, og kan ikke fornyes.
Hvordan sletter jeg nedlastinger?
  1. Trykk på Nedlastinger-ikonet (pil som peker ned, nederst).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Sveip til venstre på en nedlasting og trykk på X.
    • Trykk på Rediger-ikonet (papir og blyant). Trykk på X for å slette en nedlasting. Trykk på Slett alt for å slette alle nedlastingene. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å redigere.