Strøm eller last ned via et mobilnettverk

Strømming via et mobilnettverk

Hvis du har en 3G-tilkobling eller raskere, kan du strømme HBO Max via mobilnettverket ditt med mobildata. Men siden strømming av video bruker mye data, kan det hende at du vil begrense strømmingen til Wi-Fi-tilkoblinger.

Slik begrenser du strømmingen via et mobilnettverk:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt, trykk på Profil-ikonet (logg på om nødvendig).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så på Videoalternativer.
  3. Slå på Tillat bare strømming via Wi-Fi for å begrense strømmingen til Wi-Fi-tilkoblinger.
    Hvis du vil motta et varsel før du strømmer via mobilnettverket ditt, kan du slå på Varsel for mobilstrømming.

Laste ned via et mobilnettverk

Nedlasting er begrenset til Wi-Fi-nettverk som standard. Årsaken til dette er at nedlasting av videoer bruker mye data. Men du kan velge å laste ned serier og filmer via mobilnettverket ditt hvis du vil det.

Slik tillater du nedlastinger via et mobilnettverk:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt, trykk på Profil-ikonet (logg på om nødvendig).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så på Videoalternativer.
  3. Slå av Tillat bare nedlastinger via Wi-Fi.
    Hvis du vil motta et varsel før du laster ned via mobilnettverket ditt, kan du slå på Varsel for mobilstrømming.
Merk
Disse innstillingene gjelder for alle profilene på telefonen eller nettbrettet ditt.