Kan ikke logge på HBO Max

Hvilken enhet bruker du?

Hvis du ikke kan logge inn med telefonen eller nettbrettet ditt, kan du prøve disse trinnene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på HBO Max på en annen støttet enhet, f.eks. en datamaskin på HBOMax.com eller TV-en din.

Hvis du kan logge inn på en annen enhet, kan du se Feilsøke telefon eller nettbrett. Hvis du fortsatt ikke kan logge inn, kan du prøve det neste trinnet.

Tilbakestill passordet ditt

Prøv å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet.

Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du startet abonnementet ditt med HBO Max-appen, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt i appbutikken.

Android: Tøm hurtigbufferen og data

Gjør følgende på en Android-mobil eller -nettbrett:

1. Gå til Innstillinger > Apper og varsler (på eldre Android-versjoner gå til Innstillinger > Programmer > Programadimistrasjon).
  2. Trykk på HBO Max på listen med apper.
  3. Trykk på Lagring.
  4. Trykk på Tøm lager (eller Tøm data).
  5. Trykk på Tøm bufferen.
  6. Åpne HBO Max, logg inn og prøv å strømme igjen.
Slett og installer HBO Max på nytt

Slett HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, og installer den på nytt fra appbutikken.

Merk  Huawei-telefoner og -nettbrett støttes ikke lenger. Du vil derfor ikke kunne laste ned HBO Max-appen igjen dersom du sletter den fra enheten din.

Hvis du ikke kan logge inn på HBO Max, kan du prøve disse trinnene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på telefonen, nettbrettet eller TV-en din. Hvis du ikke kan logge inn på noen enheter, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet. Hvis du kan logge inn på en annen enhet, kan du prøve det neste trinnet.

Tilbakestill passordet ditt

Hvis du ikke kan logge på noen enhet, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Dette er hvordan::

1. Gå til HBOMax.com/forgot-password.
  2. Skriv inn e-postadressen for kontoen og velg Send.
  3. Sjekk innboksen for en e-post med emnet "Tilbakestill passordet for HBO Max" fra HBO Max. Denne e-posten bør leveres innen få minutter.
    Ingen e-post om tilbakestilling av passord?
    Dette betyr at e-postadressen du skrev inn, ikke brukes av en konto. Har du en annen e-postadresse? Gjenta disse trinnene for hver e-postadresse du har. Trenger hjelp? Se Kan ikke tilbakestille passordet.
  4. Åpne e-posten "Tilbakestill passordet ditt for HBO Max" og velg Tilbakestill passord.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre passord.
Oppdater nettleseren din
  • Kontroller at du bruker en støttet nettleser.
  • Se om en oppdatering er tilgjengelig for nettleseren din. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter «oppdater» og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. «oppdater Chrome»).
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser. Dette hjelper til med å fastslå om problemet er begrenset til en bestemt nettleser. Forsikre deg om at informasjonskapsler er aktivert i nettleseren din.

Tøm informasjonskapsler og hurtigbufferen
  1. Tøm nettleserens informasjonskapsler for HBOMax.com. Søk etter «informasjonskapsler» i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem
  2. Lukk og åpne nettleseren på nytt.
  3. Gå til HBOMax.com og prøv å logge inn på nytt.

Hvis du fremdeles ikke kan logge inn, kan du forsøke å tømme nettleserens hurtigbuffer. Søk etter «tøm hurtigbuffer» i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem.

Hvis du ikke kan logge inn på TV-en din, kan du prøve disse trinnene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på HBO Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din (på HBOMax.com).

Tilbakestill passordet ditt

Hvis du ikke kan logge inn på noen enheter, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du seKan ikke tilbakestille passordet.

Fungerer ikke koden?

(LG smart-TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox)

Hvis du kan logge inn på en annen enhet (og ikke bare på TV-en din), kan du prøve trinnene for Fungerer ikke koden?

Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du startet abonnementet ditt med HBO Max-appen, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt i appbutikken.

Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.