Kan ikke logge på HBO Max

Hvilken enhet bruker du?

Hvis du ikke kan logge inn med telefonen eller nettbrettet ditt, kan du prøve disse trinnene:

Trinn 1: Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på HBO Max på en annen støttet enhet, f.eks. en datamaskin på HBOMax.com eller TV-en din.

Hvis du kan logge inn på en annen enhet, kan du se Feilsøke telefon eller nettbrett. Hvis du fortsatt ikke kan logge inn, kan du prøve det neste trinnet.

Trinn 2: Tilbakestill passordet ditt

Prøv å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet.

Trinn 3: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du startet abonnementet ditt med HBO Max-appen, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt i appbutikken.

Hvis du ikke kan logge inn på HBO Max, kan du prøve disse trinnene:

Trinn 1: Oppdater nettleseren din

• Kontroller at du bruker en støttet nettleser.
  • Se om en oppdatering er tilgjengelig for nettleseren din. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter «oppdater» og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. «oppdater Chrome»).

Trinn 2: Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på telefonen, nettbrettet eller TV-en din. Hvis du ikke kan logge inn på noen enheter, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet. Hvis du kan logge inn på en annen enhet, kan du prøve det neste trinnet.

Trinn 3: Last inn HBOMax.com på nytt

Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter «hard oppdatering» og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. «hard oppdatering Firefox»). Hvis du bruker Chrome på en datamaskin, kan du holde nede Ctrl-tasten og klikke på Reload-tasten (hold nede Shift-tasten og klikk på Reload-tasten hvis du bruker Chrome på en Mac). Prøv å logge inn på nytt når siden er lastet inn igjen.

Trinn 4: Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser. Dette hjelper til med å fastslå om problemet er begrenset til en bestemt nettleser. Forsikre deg om at informasjonskapsler er aktivert i nettleseren din.

Trinn 5: Tøm informasjonskapsler og hurtigbufferen

1. Tøm nettleserens informasjonskapsler for HBOMax.com. Søk etter «informasjonskapsler» i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem
  2. Lukk og åpne nettleseren på nytt.
  3. Gå til HBOMax.com og prøv å logge inn på nytt.

Hvis du fremdeles ikke kan logge inn, kan du forsøke å tømme nettleserens hurtigbuffer. Søk etter «tøm hurtigbuffer» i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem.

Hvis du ikke kan logge inn på TV-en din, kan du prøve disse trinnene:

Trinn 1: Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på HBO Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din (på HBOMax.com).

Trinn 2: Tilbakestill passordet ditt

Hvis du ikke kan logge inn på noen enheter, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du seKan ikke tilbakestille passordet.

Trinn 3: Fungerer ikke koden?

(Android TV, LG smart-TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox)

Hvis du kan logge inn på en annen enhet (og ikke bare på TV-en din), kan du prøve trinnene for Fungerer ikke koden?

Trinn 4: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du startet abonnementet ditt med HBO Max-appen, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt i appbutikken.