Registrering via en appbutikk

Du kan registrere deg i HBO Max-appen på Android- og Apple-enheter. Du kan også registrere deg på HBOMax.com.

Dette må du vite

Strøm HBO-serier, eksklusivt Max-originalinnhold og populære filmer på ett sted. En gratis prøveperiode inngår ikke.

Velg enheten du bruker:

Telefon eller nettbrett med Android

Registrer deg

1. Last ned HBO Max-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt.
  2. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (person, øverst til høyre).
  3. Velg Opprett Abonnement nå.
  4. Velg abonnementsperiode (månedlig eller årlig) og velg deretter Fortsett.
  5. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett konto. Du kan logge inn med denne e-postadressen og passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    E-postadressen du oppga er allerede i bruk. Gå tilbake og logg inn med denne e-postadressen, eller angi en annen e-postadresse for kontoen din.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via Google Play.
    Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig til den gjeldende abonnementsprisen (pluss eventuell mva.) frem til du avslutter.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Samsung Z Fold3

Hvis du har en Samsung Z Fold3-telefon, kan du se Hvordan registrerer jeg meg for HBO Max?

Android TV

Abonner og installer

Du kan både installere og abonnere på HBO Max samtidig. Slik går du frem:

1. Åpne Play Butikk på Android TV. Finn og velg HBO Max.
  2. Velg Abonner og installer.
  3. Hvis du godtar at HBO Max-kontoen opprettes og kobles til Google-kontoen din, velger du Godta og fortsett.
  4. Velg betalingsmetoden din og så Abonner. Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig til den gjeldende abonnementsprisen (pluss eventuell mva.) frem til du avslutter.
  5. Velg Fortsett til HBO Max. HBO Max-kontoen din opprettes med Gmail-adressen og kobles til Google-kontoen din. Du kan administrere de koblede kontoene dine på g.co/linkedaccounts.
  6. Oppgi et passord for HBO Max-kontoen din og velg så Opprett passord.
  7. Velg Fortsett til HBO Max og så hvem ser på, og du er klar til å strømme.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Abonner

1. Åpne Play Butikk på Android TV-en din og søk etter HBO Max.
  2. Velg HBO Max og så Installer.
  3. Åpne HBO Max og velg Opprett Abonnement nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du velge en serie eller film og så Logg inn.)
  4. Velg abonnementsperiode (månedlig eller årlig) og velg deretter Fortsett.
  5. Du kan fullføre registreringen på TV-en eller mobilenheten din. Slik registrer du deg på en TV:
    1. Skriv inn e-postadressen din og opprett et passord, før du velger Neste. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
    2. Skriv inn for- og etternavnet ditt og velg Godta og opprett konto.
      Er e-postadressen allerede i bruk?
      E-postadressen du oppga, brukes allerede av en annen konto. Gå tilbake til startskjermen og logg på med denne e-postadressen eller skriv inn en annen e-postadresse for kontoen din.
  6. Slik registrerer du deg på en telefon eller et nettbrett:
    1. Skann QR-koden på TV-en med telefonen eller nettbrettet ditt. Du blir sendt til activate.hbomax.com.
    2. Oppgi koden på 6 tegn som vises over QR-koden på TV-en, og velg Neste.
    3. Fyll ut skjemaet og velg Opprett konto. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
      Er e-postadressen allerede i bruk?
      E-postadressen du oppga, brukes allerede av en annen konto. Gå tilbake og logg inn med denne e-postadressen, eller skriv inn en annen e-postadresse for kontoen din.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via Google Play.
    Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig til den gjeldende abonnementsprisen (pluss eventuell mva.) frem til du avslutter.
Apple TV

Registrer deg

1. Last ned HBO Max-appen på Apple TV.
  2. Åpne HBO Max og velg Opprett Abonnement nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du velge en serie eller film og så Logg inn).
  3. Velg abonnementet du vil ha: Månedlig eller årlig.
  4. Oppgi e-postadressen din og opprett et passord, før du velger Neste. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
  5. Oppgi for- og etternavnet ditt og velg Godta og opprett konto.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    E-postadressen du oppga er allerede i bruk. Gå tilbake til startskjermen og logg inn med denne e-postadressen, eller gå tilbake til den forrige skjermen og oppgi en annen e-postadresse.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via Apple.
    Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig til den gjeldende abonnementsprisen (pluss eventuell mva.) frem til du avslutter.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

iPhone, iPad eller iPod Touch

Registrer deg

1. Last ned HBO Max-appen på iOS-enheten din.
  2. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (person, øverst til høyre).
  3. Velg Opprett Abonnement nå.
  4. Velg abonnementet ditt (månedlig eller årlig) og så Fortsett.
  5. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett konto. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
    E-post allerede i bruk?
    E-postadressen du oppga er allerede i bruk. Gå tilbake og logg inn med denne e-postadressen, eller skriv inn en annen e-postadresse for kontoen din.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via Apple.
    Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig til den gjeldende abonnementsprisen (pluss eventuell mva.) frem til du avslutter.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Samsung TV

Registrer deg

1. Last ned HBO Max-appen på Samsung TV.
  2. Åpne HBO Max og velg Opprett Abonnement nå (hvis du ikke ser dette alternativet, kan du velge en serie eller film og så Logg inn).
  3. Velg abonnementsperioden din (månedlig eller årlig) og så Fortsett.
  4. Åpne en nettleser på telefonen eller datamaskinen din.
  5. Skriv inn HBOMax.com/tvsignin i nettleserens adresselinje.
  6. Skriv inn koden som vises på TV-en og velg Neste.
  7. Fyll ut skjemaet og velg Opprett konto. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
    Er e-posten allerede i bruk?
    Dette betyr at e-postadressen du skrev inn, allerede brukes av en konto. Gå tilbake og logg inn med denne e-postadressen, eller skriv inn en annen e-postadresse for kontoen din.
  8. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via Samsung. Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig frem til du avslutter. Abonnementet ditt fornyes automatisk og regelmessig frem til du avslutter.

Du er klar! Gå tilbake til TV-en din for å begynne å strømme.

Du kan nå logge på med e-postadressen og passordet for kontoen din (fra Trinn 7) og strømme på alle favorittenhetene dine.