Hvordan registrerer jeg meg for HBO Max?

HBO Max er tilgjengelig fra mange leverandører og på HBOMax.com. Hvis du vil se hvordan du kan få HBO Max, kan du se Hvordan får jeg HBO Max?

Dette må du vite

Registrer deg på HBOMax.com

Strøm HBO-serier, eksklusivt Max-originalinnhold og populære filmer på ett sted. En gratis prøveperiode inngår ikke.

Slik registrerer du deg:

1. Gå til HBOMax.com/subscribe på telefonen eller datamaskinen din.
  2. Velg abonnementet ditt (månedlig eller årlig) og så Fortsett.
  3. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett konto. Du kan logge på med e-postadressen og passordet ditt.
  4. Er e-postadressen allerede i bruk?
    Dette betyr at e-postadressen du skrev inn, allerede er i bruk. Velg Logg inn-koblingen og logg inn med denne e-postadressen eller velg en annen e-postadresse til kontoen din.
  5. Legg til en betalingsmetode. Hvis du har en kampanjekode, kan du legge den til her. Abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du avslutter abonnementet.
  6. Velg Start abonnement.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Bekreft e-postadressen for kontoen din
Se etter e-posten "Bekreft e-postadressen din" fra HBO Max. Åpne denne e-posten og velg Bekreft e-postadresse. Hvis du ikke finner denne e-posten, kan du se Bekreft e-postadressen for kontoen din.