Hvordan får jeg HBO Max?

Kjekt å vite

Registrer deg på enheten din

Slik registrerer du deg:

• Velg månedlig eller årlig betaling.
  • Gratis prøveperiode er ikke inkludert.

HBOMax.com
Nye abonnenter
  1. Gå til HBOMax.com/subscribe.
  2. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Velg logg inn og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  3. Legg til betalingsmetode og rabattkode (hvis du har). Får du ikke løst inn rabattkoden?
  4. Velg Start Abonnement.
  5. Velg profil og strøm i vei.

OBS!  Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.

Returnerende abonnenter
  1. Gå til HBOMax.com/subscribe.
  2. Velg logg inn (øverst til høyre).
  3. Oppgi e-postadresse og passord og velg logg inn. Får du ikke logget inn?
  4. Velg betalingsintervall.
  5. Legg til betalingsmetode og rabattkode (hvis du har). Får du ikke løst inn rabattkoden?
  6. Velg Start Abonnement.
  7. Velg profil og strøm i vei.

OBS!  Hvis du ikke får strømmet etter å ha abonnert på nytt, må du logge ut og inn igjen.

Android-telefon eller -nettbrett
Nye abonnenter
  1. Åpne HBO Max og klikk på profilikonet (person øverst til høyre).
  2. Velg Opprett Abonnement Nå.
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Velg fortsett.
  5. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Velg logg inn og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  6. Følg instruksjonene for å abonnere via Google Play.
Returnerende abonnenter
  1. Åpne HBO Max og klikk på profilikonet (person øverst til høyre).
  2. Velg Logg Inn På Kontoen Din.
  3. Oppgi e-postadresse og passord og velg logg inn. Får du ikke logget inn?
  4. Velg Opprett Abonnement Nå.
  5. Velg betalingsintervall.
  6. Velg fortsett.
  7. Følg instruksjonene for å abonnere via Google Play.

OBS!  Hvis du har en Samsung Z Fold3-telefon må du abonnere via HBOMax.com.

Apple iPhone, iPad eller iPod touch
Nye abonnenter
  1. Åpne HBO Max og klikk på profilikonet (person øverst til høyre).
  2. Velg Opprett Abonnement Nå.
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Velg fortsett.
  5. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Velg logg inn og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  6. Følg instruksjonene for å abonnere via Apple.
Returnerende abonnenter
  1. Åpne HBO Max og klikk på profilikonet (person øverst til høyre).
  2. Velg Logg Inn På Kontoen Din.
  3. Oppgi e-postadresse og passord og velg logg inn. Får du ikke logget inn?
  4. Velg Velg en Plan.
  5. Velg betalingsintervall.
  6. Velg fortsett.
  7. Følg instruksjonene for å abonnere via Apple.

Slik registrerer du deg:

• Velg månedlig eller årlig betaling.
  • Gratis prøveperiode er ikke inkludert.

Nye abonnenter
  1. Gå til HBOMax.com/subscribe.
  2. Velg betalingsintervall.
  3. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Velg logg inn og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  4. Legg til betalingsmetode og rabattkode (hvis du har). Får du ikke løst inn rabattkoden?
  5. Velg Start Abonnement.
  6. Velg profil og strøm i vei.

OBS!  Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.

Returnerende abonnenter
  1. Gå til HBOMax.com/subscribe.
  2. Velg logg inn (øverst til høyre).
  3. Oppgi e-postadresse og passord og velg logg inn. Får du ikke logget inn?
  4. Velg betalingsintervall.
  5. Legg til betalingsmetode og rabattkode (hvis du har). Får du ikke løst inn rabattkoden?
  6. Velg Start Abonnement.
  7. Velg profil og strøm i vei.

Slik registrerer du deg:

• Velg månedlig eller årlig betaling.
  • Gratis prøveperiode er ikke inkludert.

Android-TV
Nye abonnenter

Du kan registrere deg via Play Store eller abonnere og installere samtidig.

Registrer deg
  1. Åpne Play Store på Android-TV-en din og søk opp HBO Max.
  2. Velg HBO Max og deretter installer.
  3. Åpne HBO Max og velg Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke får dette alternativet; velg en serie eller film og deretter logg inn.)
  4. Velg betalingsintervall.
  5. Du kan fullføre registreringen på TV-en eller mobilen din.
  6. Registrer deg via TV
    1. Oppgi e-postadressen din og opprett passord. Velg deretter neste. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    2. Oppgi for- og etternavn og velg Godta og Opprett Konto.
      OBS!  Får du ikke opprettet konto?
      Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Gå tilbake til forsiden og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
    Registrer deg via mobil eller nettbrett
    1. Skann QR-koden på TV-en med mobilen eller nettbrettet. Da kommer du til hbomax.com/activate.
    2. Oppgi koden (seks tegn) som kommer over QR-koden på TV-en og velg deretter neste.
    3. Fyll ut skjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
      OBS!  Får du ikke opprettet konto?
      Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Gå tilbake til forsiden og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  7. Følg instruksjonene for å abonnere via Google Play.
Abonner og installer

Du kan installere HBO Max og abonnere samtidig. Slik gjør du det:

1. Åpne Play Store på Android-TV-en din. Finn og velg HBO Max.
  2. Velg Abonner og installer.
  3. Hvis du samtykker til at HBO Max-kontoen din opprettes og kobles til Google-kontoen din, velger du Godta og fortsett.
  4. Velg betalingsmetode og deretter Abonner.
  5. Velg gå videre til HBO Max. HBO Max-kontoen din opprettes med Gmail-e-postadressen din og kobles til Google-kontoen din. Du kan administrere de tilkoblede kontoene dine på g.co/linkedaccounts.
  6. Skriv inn et passord for HBO Max-kontoen din og velg deretter Opprett passord.
  7. Velg gå videre til HBO Max, velg seer, og strøm i vei.
Returnerende abonnenter
  1. Åpne HBO Max og logg inn med konto-e-postadressen din og passordet ditt. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke får dette alternativet; velg en serie eller film og deretter logg inn.)
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Følg instruksjonene for å abonnere via Google Play.
Apple TV
Nye abonnenter
  1. Åpne HBO Max og velg profilikonet (person øverst til venstre).
  2. Velg Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet; velg en serie eller film og deretter logg inn.)
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Du kan fullføre registreringen på TV-en eller mobilen din.
    Registrer deg via TV-en din
    1. Oppgi e-postadressen din og opprett passord. Velg deretter neste. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    2. Oppgi for- og etternavn og velg Godta og Opprett Konto.
      OBS!  Er e-postadressen allerede i bruk?
      Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Gå tilbake til forsiden og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
    Registrer deg via mobil eller nettbrett
    1. Skann QR-koden på TV-en med mobilen eller nettbrettet. Da kommer du til hbomax.com/activate.
    2. Oppgi koden (seks tegn) som kommer over QR-koden på TV-en og velg deretter neste.
    3. Fyll ut skjemaet og velg “Opprett Konto”. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
      OBS!  Er e-postadressen allerede i bruk?
      Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Gå tilbake til forsiden og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  5. Følg instruksjonene for å abonnere via Apple.
Returnerende abonnenter
  1. Åpne HBO Max og logg inn med konto-e-postadressen din og passordet ditt. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet; velg en serie eller film og deretter logg inn.)
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Følg instruksjonene for å abonnere via Apple.
Samsung TV
Nye abonnenter
På TV-en:
  1. Åpne HBO Max, velg Registrer deg og deretter Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet; velg en serie eller film og deretter Opprett Abonnement Nå.)
  2. Velg betalingsintervall.
Deretter gjør du følgende på mobilen eller PC-en:
  1. Åpne en nettleser og gå inn på hbomax.com/activate.
  2. Oppgi koden (seks tegn) fra TV-en og velg neste.
  3. Fyll ut skjemaet og velg Opprett Konto. Du logger inn med denne e-postadressen og dette passordet.
    Er e-postadressen allerede i bruk?
    Denne e-postadressen er registrert på en annen konto. Gå tilbake til forsiden og følg instruksjonene for returnerende abonnent, eller oppgi annen e-postadresse.
  4. Følg instruksjonene for å abonnere via Samsung TV.
Returnerende abonnenter
  1. Åpne HBO Max og logg inn med konto-e-postadressen og passordet ditt. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Opprett Abonnement Nå. (Hvis du ikke ser dette alternativet; velg en serie eller film og deretter logg inn.)
  3. Velg betalingsintervall.
  4. Følg instruksjonene for å abonnere via Samsung TV.

Abonnementet ditt fornyes automatisk (i like intervaller) med den da gjeldende abonnementsprisen (pluss ev. avgifter) til du sier opp.

Når du har registrert deg, kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine. Abonnementet ditt fornyes automatisk (i like intervaller) til du sier opp.

Det er ikke alle betalingsmetoder som aksepteres for løpende abonnementer. Sjekk med Apple Store, Google Play eller Samsung Checkout for å finne ut hvilke betalingsmetoder som aksepteres.

Bekreft konto-e-postadressen din
Se etter e-posten “Vennligst bekreft e-posten din” fra HBO Max. Åpne e-posten og velg Bekreft e-postadresse. Sjekk Bekreft konto-e-postadressen din hvis du ikke finner e-posten.

Registrer deg via en leverandør

Kontakt leverandøren og be om HBO Max. Du kan også gjøre følgende:

1. Gå til HBOMax.com.
  2. Velg logg inn (øverst til høyre).
  3. Velg Lenke til leverandør.
  4. Velg vis alle leverandører. Der finner du en liste over leverandører som tilbyr HBO Max.

Du kan også gå til Velg din leverandør-siden og søke opp leverandøren din.

Når du allerede abonnerer kan du logge inn og opprette en HBO Max-konto.