Vis et abonnement via en kabel-TV-leverandør

Mange leverandører av kabel- og satellitt-TV tilbyr HBO Max-abonnementer. Trinnene for hvordan du endrer abonnement varierer avhengig av leverandøren din. Faktureringsleverandøren er leverandøren du registrerte deg hos eller som belaster deg for HBO Max.

Vis abonnementet ditt

Du finner faktureringsleverandøren din i Innstillinger når du er logget på HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her kan du se hvem som belaster deg for abonnementet ditt.
  4. Velg Finn ut mer hvis dette er tilgjengelig.

Når du vet hvilken leverandør som fakturerer deg (trinn 3), kan du gå til leverandørens hjelpesenter eller ta kontakt med dem om å gjøre endringer på abonnementet ditt.

Du finner også faktureringsleverandøren din ved logge på HBOMax.com/account.

Bytt leverandør
Hvis du vil bytte leverandør, kan du se Hvordan bytter jeg leverandør?