Hvorfor ble jeg belastet for en gratis prøveperiode?

Noen HBO Max-abonnementer og -kampanjetilbud inneholder en gratis prøveperiode. Her finner du flere årsaker til at du ser en belastning etter at du har startet et abonnement

• Tilbudet inkluderer ikke en gratis prøveperiode. Du belastes for HBO Max når du registrerer deg hvis abonnementet eller kampanjetilbudet ditt ikke inkluderer en gratis prøveperiode. En gratis prøveperiode er for tiden ikke inkludert når du abonnerer på HBO Max via en appbutikk eller på HBOMax.com.
  • Kvalifiserer ikke for en gratis prøveperiode. Kvalifiseringskriteriene beskrives når du registrerer deg, hvis abonnementet eller kampanjetilbudet inkluderer en gratis prøveperiode. Noen kampanjetilbud er for eksempel bare tilgjengelige for nye HBO Max-abonnenter. Hvis du tror at du ble belastet ved en feil, kan du ta kontakt med faktureringsleverandøren din for å få hjelp (se Hvem belaster meg under).
  • Reservasjon. Hvis du ser en ventende betaling på betalingsmetoden din etter at du startet en gratis prøveperiode, er dette sannsynligvis en reservasjon (se Hva er en reservasjon nedenfor).
Hvem belaster meg?
Gjør følgende for å finne ut hvem som belaster deg:
  • Telefon eller nettbrett: Åpne HBO Max-appen, trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett). Trykk så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og på Abonnement.
  • Datamaskin: Gå til HBOMax.com og logg inn (hvis nødvendig). Velg så profilikonet (øverst til høyre) og Abonnement.
  • LG TV eller PlayStation: Åpne HBO Max-appen, velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre) og velg Konto.
  • Andre TV-enheter: Åpne HBO Max-appen, velg profilen din (øverst til venstre) og velg Konto.
  • HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og logg inn på HBO Max-kontoen din.
  • Kontoutskrift: Se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. (Det kan hende at du ikke ser en separat belastning for HBO Max hvis abonnementet ditt leveres via en TV- eller Internett-pakke)

Hva er en reservasjon?

Hvis faktureringsleverandøren din tilbyr en gratis prøveperiode, kan det hende at leverandøren må bekrefte betalingsmetoden din ved å reservere et beløp på kontoen din (beløpet varierer avhengig av leverandør). Dette gjøres for å sikre at betalingsmetoden din er gyldig og kan brukes til fremtidige belastninger (når prøveperioden er utløpt).

Denne reservasjonen er midlertidig, og fjernes vanligvis innen 7 til 10 dager (antallet dager varierer avhengig av banken). Reservasjonen er ingen belastning, men kan påvirke den tilgjengelige saldoen din. Du kan ta kontakt med banken din for å finne ut når de fjerner reservasjonen, og når det reserverte beløpet blir tilgjengelig på saldoen din igjen.