Spørsmål og svar om HBO Max' gratis prøveperiode

Her finner du vanlige spørsmål og svar:

Tilbyr dere en gratis prøveperiode?

De fleste HBO Max-leverandørene tilbyr ikke en gratis prøveperiode for nye abonnenter. Hvis et abonnement eller et kampanjetilbud inneholder en gratis prøveperiode, ser du informasjon om dette når du registrerer deg.

Hvem er kvalifisert for en gratis prøveperiode?

Hvis et abonnement eller et kampanjetilbud inkluderer en gratis prøveperiode, nevnes kvalifiseringskriteriene når du registrerer deg. Noen kampanjetilbud er for eksempel bare tilgjengelige for nye HBO Max-abonnenter.

Hvor lenge varer prøveperioden?

Prøveperiodens varighet nevnes når du registrerer deg hvis et abonnement eller et kampanjetilbud inkluderer en gratis prøveperiode.

Hva kan jeg strømme?

Du kan strømme alt innholdet på HBO Max under prøveperioden. Hvis du liker HBO Max, trenger du ikke gjøre noe og abonnementet ditt fornyes automatisk hver faktureringsperiode frem til du avslutter.

Når utføres belastningen, og hvilket beløp belastes?

Du må ha registrert en betalingsmetode når du starter den gratis prøveperioden, slik at abonnementet ditt fortsetter når prøveperioden utløper. Hvis abonnementet ditt inkluderer en gratis prøveperiode, vil den første belastningen utføres dagen før den gratis prøveperioden utløper (dette varierer avhengig av faktureringsleverandøren din). Hvis du ser en ventende betaling før dette, er det sannsynligvis en reservasjon.

Abonnementet ditt fornyes automatisk hver faktureringsperiode fremover. Hvis du vil unngå å bli belastet for den neste faktureringsperioden, må du avslutte abonnementet minst 24 timer før den neste faktureringsdatoen.

Har du spørsmål? Se Spørsmål om fakturering.

Hvem belaster meg?

Gjør følgende for å finne ut hvem som belaster deg:

• Telefon eller nettbrett: Åpne HBO Max og trykk på profilen din (øverst til høyre). Trykk deretter på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla til Abonnement.
  • Datamaskin: Gå til HBOMax.com og logg på (hvis nødvendig). Velg profilen din (øverst til høyre), Innstillinger og finn Abonnement.
  • TV: Åpne HBO Max, velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg deretter Konto.
  • Internett: Logg inn på HBOMax.com/account.
  • Kontoutskriften din: Se etter en belastning for HBO Max på kontoutskriften din. (Det kan hende at du ikke ser en separat belastning for HBO Max hvis abonnementet ditt leveres via en TV- eller mobilpakke).

Har du spørsmål? Se Spørsmål om fakturering.

Hvordan avslutter jeg prøveperioden min?

Hvis du vil unngå å belastes for den neste faktureringsperioden, må du cavslutte abonnementet minst 24 timer før den gratis prøveperioden utløper. Hvis du avslutter tidligere, kan du fortsette strømmingen frem til prøveperioden utløper.

Andre spørsmål?