Kan ikke koble til leverandørabonnementet mitt

Hvis du ikke har en konto og du får HBO Max gjennom en TV- eller mobilleverandør, fullfør trinnene for Registrer via leverandør.

Hvis du ikke kan koble abonnementet du har via en TV- eller mobilleverandør, kan du prøve disse trinnene:

Informasjonen for leverandørkontoen er feil

Hvis du får meldingen «Informasjonen for leverandørkontoen er feil», kan du prøve disse trinnene:

• Gå til leverandørens nettsted for å få informasjon om hvordan du kobler abonnementet ditt til en HBO Max-konto, eller prøv Registrer via leverandør-trinnene.
  • Forsikre deg om at TV-pakken eller mobilabonnementet ditt inkluderer HBO Max. Logg inn på leverandørkontoen din (på leverandørens nettsted) og forsikre deg om at HBO Max er inkludert.

Prøv å feilsøke enheten

Hvilken enhet brukte du da du valgte Registrer via leverandør på påloggingsskjermen?

Telefon eller nettbrett med iOS

Forsøk følgende:

Prøv en annen enhet

Prøv Registrer via leverandør-trinnene på en annen enhet. Prøv for eksempel trinnene for Registrer via leverandør på datamaskinen din (på HBOMax.com), eller på TV-en din (se støttede enheter).

Slett og installer på nytt
  1. Slett HBO Max-appen på iOS-enheten din. Gå til Apples artikkel Slett apper for å finne ut hva du må gjøre.
  2. Åpne App Store og installer HBO Max-appen.
  3. Åpne HBO Max, velg Logg inn, og så Registrer via leverandør.
  4. Angi kontoinformasjonen for leverandøren din og velg Send.

Når du kobler abonnementet ditt, kan du logge inn på alle støttede enheter med e-postadressen og passordet for HBO Max.

Telefon eller nettbrett med Android

Forsøk følgende:

Prøv en annen enhet

Prøv Registrer via leverandør-trinnene på en annen enhet. Prøv for eksempel trinnene for Registrer via leverandør på datamaskinen din (på HBOMax.com), eller på TV-en din (se støttede enheter).

Tøm hurtigbufferen og installer på nytt

Tøm appens hurtigbuffer og data, før du avinstallerer og installerer den på nytt. Slik går du frem:

1. Gå til Innstillinger (på Android-enheten din (eller gå til Innstillinger > Applikasjoner > Applikasjonsbehandling på eldre Android-enheter og finn HBO Max).
  2. Trykk på Søk og skriv inn HBO Max.
  3. Trykk på HBO Max (Appinformasjon) i søkeresultatene.
  4. Trykk på Lagring og hurtigbuffer.
  5. Trykk på Tøm minne (og bekreft slettingen) og så på Tøm hurtigbuffer.
  6. Trykk tilbake og så på Avinstaller.
  7. Åpne Play Butikk og søk etter HBO Max. Når du finner den, trykker du på den og så på Installer.
  8. Åpne HBO Max, velg Logg inn og så Registrer via leverandør.
  9. Angi kontoinformasjonen for leverandøren din og velg Send.

Når du kobler abonnementet ditt, kan du logge inn på alle støttede enheter med e-postadressen og passordet for HBO Max.

TV-enhet

(Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV, eller Xbox)

Prøv en annen enhet

Prøv Registrer via leverandør-trinnene på en annen enhet. Prøv for eksempel trinnene for Registrer via leverandør på datamaskinen din (på HBOMax.com), eller i HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt (iOS eller Android).

Koden fungerer ikke

Hvis du har problemer med koden du ser på TV-en din, kan du se Koden fungerer ikke.

Når du kobler abonnementet ditt, kan du logge inn på alle støttede enheter med e-postadressen og passordet for HBO Max.

Datamaskin

Du kan prøve dette:

Prøv en annen enhet

Prøv Registrer via leverandør-trinnene på telefonen eller nettbrettet ditt (iOS eller Android.

Oppdater nettleseren din
  • Forsikre deg om at du bruker en støttet nettleser.
  • Se om en oppdatering er tilgjengelig for nettleseren din. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter «oppdater" og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. oppdater Chrome).
Prøv en annen nettleser

Prøv Registrer via leverandør-trinnene på en annen støttet nettleser.

Når du kobler abonnementet ditt, kan du logge inn på alle støttede enheter med e-postadressen og passordet for HBO Max.