HBO Max-abonnementen: Premium, Standard en Basisabonnement met advertenties

Je kunt je via meerdere providers abonneren op HBO Max. Sommige providers van abonnementen bieden abonnementen die maandelijks of jaarlijks worden gefactureerd.

De abonnementsprijzen variƫren per land. Ga naar HBO.Max.com voor prijsinformatie.

Dit zijn de HBO Max-abonnementen:

• Basisabonnement met advertenties
  • Standard
  • Premium
  • Premium en Sport (indien gekocht via Apple)

Add-on Sport: kijk bepaalde sportuitzendingen door de add-on Sport toe te voegen aan je basisabonnement (beschikbaar met het Premium en Sport-abonnement via Apple). De prijzen en beschikbaarheid variƫren per provider. Ga naar Add-on Sport voor meer informatie.

Ben je geabonneerd via Apple? Verander je abonnement naar Premium en Sport om Sport toe te voegen.

Veelgestelde vragen over HBO Max-abonnementen

Wat zit er bij elk abonnement?

Alle HBO Max-abonnementen zijn beschikbaar op alle ondersteunde apparaten. Dit is er inbegrepen:

Basisabonnement met advertenties

• Stream op 2 apparaten tegelijkertijd
  • Full HD 1080p
  • Alles van de Olympische Spelen Parijs 2024

Standard

• Stream op 2 apparaten tegelijk
  • Full HD 1080p
  • Tot 30 offline downloads
  • Alles van de Olympische Spelen Parijs 2024

Premium

• Stream op 4 apparaten tegelijk
  • Stream bepaalde titels in 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision en HDR 10
  • Tot 100 offline downloads (limieten zijn van toepassing)
  • Alles van de Olympische Spelen Parijs 2024

Premium en Sport (indien gekocht via Apple)

• Stream Eurosport 1 en Eurosport 2
  • Stream op 4 apparaten tegelijk
  • Stream bepaalde titels in 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision en HDR 10
  • Tot 100 offline downloads (limieten zijn van toepassing)

Kanalen en live content bevatten advertenties binnen alle abonnementen. Niet alle content is beschikbaar binnen het Basisabonnement met advertenties. On-demand-content kan sponsoring bevatten.

Voeg Sport toe aan je abonnement

Ga naar Add-on Sport om te ontdekken hoe je Sport toevoegt aan je basisabonnement.

Welke providers bieden abonnementen aan?

De volgende providers bieden abonnementen aan:

• HBO.Max.com
  • Amazon Appstore (in bepaalde landen)
  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung
Welk basisabonnement heb ik?

Zo zoek je je abonnement:

1. Doe het volgende in HBO Max:
    • Telefoon, tablet of computer: kies je profiel en vervolgens Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen tandwiel, (linksonder) en vervolgens Abonnement.
      (Alleen Volwassenenprofielen kunnen abonnementen beheren.)
  2. Hier vind je je huidige abonnement en factureringsperiode (maandelijks of jaarlijks).

Heb je hulp nodig met inloggen? Ga naar Kan niet inloggen?

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Afhankelijk van je provider is het mogelijk om je abonnement te wijzigen. Dit doe je zo:

1. Doe het volgende in HBO Max:
    • Telefoon, tablet of computer: kies je profiel en vervolgens Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen tandwiel, (linksonder) en vervolgens Abonnement.
      (Alleen Volwassenenprofielen kunnen abonnementen beheren.)
  2. Controleer via welke provider je abonnement wordt gefactureerd en zoek deze hieronder: