HBO Max installeren op ondersteunde apparaten

Je kunt HBO Max streamen op telefoons, tablets, computers, tv's, streamingapparaten, settopboxes en gameconsoles.

Om vandaag nog te beginnen met streamen, installeer je de HBO Max-app of ga je naar HBO.Max.com op je computer.

Kies een apparaattype:

Kies een ondersteund apparaat voor de installatie- en updatestappen:

Amazon Fire-tablet
  • Amazon Fire-tablets (4e generatie of nieuwer)

Installeren: Kies Apps op je Amazon Fire-tablet en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens de downloadoptie.

Bijwerken: Kies Apps op je Amazon Fire-tablet en zoek naar HBO Max. Als er een update beschikbaar is, kies je Bijwerken.

Android-telefoon of -tablet
  • De meeste Android-telefoons of -tablets (met Android OS 5.1 of hoger)

Installeren: Ga naar de Play Store op je Android-telefoon of -tablet en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens de downloadoptie.

Het installeren van HBO Max van een andere bron dan de officiële Google Play Store wordt niet ondersteund.

Bijwerken: Ga naar de Play Store op je Android-telefoon of -tablet en zoek naar HBO Max. Als er een update beschikbaar is, kies je Bijwerken.

De mobiele app van HBO Max wordt momenteel niet ondersteund door Google Chromebooks. Als je wilt streamen op een Google Chromebook, kan dit via HBO.Max.com met de Google Chrome-browser.

Apple iPhone, iPad of iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad en iPod Touch (met iOS 14 of hoger)

Installeren: Ga naar de App Store op je Apple-apparaat en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens de downloadoptie.

Bijwerken: ga naar de App Store op je Apple-apparaat en zoek naar HBO Max. Als er een update beschikbaar is, kies je Bijwerken.

Abonneer je of log in

Nadat je de HBO Max-app hebt geïnstalleerd, voer je een van de volgende stappen uit:

Hulp nodig bij het inloggen? Ga naar Kan niet inloggen.

De volgende computers worden ondersteund door HBO Max:

• Windows-pc met Windows 7 of hoger
  • Mac met macOS X 10.10 (Yosemite) of hoger
  • Google Chromebooks met Chrome-versie 95 of hoger

Op je computer kun je HBO Max streamen via HBO.Max.com. Om zonder problemen te streamen, raden we aan om een van de volgende ondersteunde browsers te gebruiken:

• De nieuwste versie van Chrome of Firefox
  • De nieuwste versie van Microsoft Edge voor Windows
  • Versie 13 (of nieuwer) van Safari

Abonneer je of log in

Voer op HBO.Max.com een van de volgende stappen uit:

Hulp nodig bij het inloggen? Ga naar Kan niet inloggen.

Kies een ondersteund apparaat voor de installatie- en updatestappen:

Amazon Fire TV
  • Amazon Fire TV-apparaten met Fire OS 5 of hoger
    Hieronder vallen de Amazon Fire TV Stick, Echo Show 15 en Smart-tv's met geïntegreerde Fire TV.

Installeren: Ga naar Zoeken op je Amazon Fire TV en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens de downloadoptie.

Bijwerken: Ga met de afstandsbediening naar de tegel van HBO Max op je Amazon Fire TV en druk vervolgens op de menuknop van je afstandsbediening (knop met drie lijnen). Selecteer rechtsonder Meer info > Bijwerken.

Android TV
  • Android TV-apparaten met Android TV OS 5.1 of hoger
    Hieronder vallen Smart-tv's met ingebouwde Android TV (bijv. de meeste Android TV's van Sony, 2015-modellen en hoger) en Chromecast met Google TV.

Installeren: Ga naar de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens Installeren.

De HBO Max-app wordt ondersteund op door Google Play en Dolby gecertificeerde apparaten die vanuit de officiële Google Play-appstore zijn geïnstalleerd. Het installeren van HBO Max vanaf een andere locatie dan de officiële Google Play-appstore wordt niet ondersteund.

Bijwerken: Ga met de afstandsbediening van je Android TV naar de HBO Max-app. Houd de knop Selecteren ingedrukt, kies Details bekijken > Bijwerken.

Apple TV
  • Apple TV 4K of Apple TV HD met tvOS 14 of hoger

Heb je een Apple TV (2e of 3e generatie)? Ga dan naar Ander tv-apparaat. Weet je niet zeker welk model je hebt? Ga dan naar Modellen Apple TV.

Installeren: Open de App Store op je Apple TV en zoek naar HBO Max. Kies HBO Max en daarna de downloadoptie.

Updaten: Ga naar de App Store en zoek naar HBO Max. Is er een update beschikbaar? Kies dan Updaten.

KPN TV Box (alleen Nederland)
  • 4K tv-ontvanger van KPN:

Installeren: druk op de Home-knop op je afstandsbediening van KPN, kies Apps en vervolgens HBO Max.

Smart-tv van LG (in bepaalde landen)
  • Smart-tv van LG met webOS 3.5 of hoger

Installeren: Ga naar de LG Content Store op je LG TV en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max en vervolgens Installeren.

Bijwerken: Ga op je LG TV naar de LG Content Store > Apps > Mijn apps, selecteer HBO Max en kies Bijwerken.

Als HBO Max niet in de LG Content Store staat, wordt je LG-tv mogelijk niet ondersteund.

Geen HBO Max-app? Als de HBO Max-app niet beschikbaar is op je tv, ga dan naar Tv-apparaat niet ondersteund?

PlayStation (in bepaalde landen)
  • PlayStation 4 en PlayStation 5

Installeren:

1. Doe het volgende op je PlayStation:
    • PlayStation 4: Ga naar de PlayStation Store en zoek naar HBO Max.
    • PlayStation 5: Ga naar Media > Alle apps en zoek naar HBO Max.
  2. Selecteer HBO Max en kies Downloaden.

Bijwerken: Ga met de controller van je PlayStation naar HBO Max, druk op de knop Options en kies Controleren op updates.

Samsung TV
  • Samsung TV (modellen uit 2016 en nieuwer)

Installeren: Log eerst op je tv in bij je Samsung-account. Ga daarna op je Samsung TV naar Apps en zoek HBO Max. Selecteer HBO Max en kies Installeren.

Als je de HBO Max-app niet kunt installeren, is er mogelijk te weinig opslagruimte vrij op je Samsung TV. Probeer de HBO Max-app opnieuw te installeren nadat je een app hebt verwijderd.

Bijwerken: Druk op de Home-knop van je afstandsbediening. Kies dan Apps > het instellingenpictogram tandwiel > Updates.

Geen HBO Max-app? Als je de HBO Max-app niet in de appstore van Samsung ziet, ga dan naar Tv-apparaat niet ondersteund?

Xbox (in bepaalde landen)
  • Xbox One en Xbox Series X|S

Installeren: Ga naar de store op je Xbox-console en zoek naar HBO Max. Selecteer HBO Max kies Installeren.

Bijwerken: Ga naar Mijn games en apps op je Xbox, ga vervolgens met je controller naar HBO Max en druk op de menuknop. Selecteer App beheren en kies Updates.

Tv-apparaat van VodafoneZiggo (alleen in Nederland)
  • EOS v1, EOS v2, en Apollo 4K Minibox

Druk op de knop Home of Menu op je afstandsbediening van VodafoneZiggo, ga naar Apps en kies HBO Max.

Ga voor een lijst met ondersteunde 4K-, HDR- en Dolby Vision-apparaten naar In 4K UHD kijken.

Tv-apparaat niet ondersteund?

Als de HBO Max-app niet beschikbaar is op je tv-apparaat, kun je het volgende proberen om op je tv te streamen:

Je kunt ook een ondersteunde streaming-player koppelen (zoals Apple TV) om HBO Max op je tv te streamen.

Abonneer je of log in

Nadat je de HBO Max-app hebt geïnstalleerd, voer je een van de volgende stappen uit:

Hulp nodig bij inloggen? Ga naar Kan niet inloggen.