Stream HBO Max als je op reis bent

Als je naar een ander land reist of een andere regio buiten de EER waar HBO Max beschikbaar is (zie Waar is HBO Max beschikbaar?), verandert het programma- en filmaanbod dat je kunt streamen. Je thuisland is het land waar je je hebt ingeschreven voor HBO Max.

Als je naar een land in de EER reist:

• Programma's en films: Het programma- en filmaanbod blijft hetzelfde als in je thuisland.
  • Downloads: Je kunt programma's en films afspelen die je al had gedownload op je telefoon of tablet.

Als je naar een land buiten de EER reist waar HBO Max beschikbaar is:

• Programma's en films: Welke titels je kunt streamen op HBO Max verschilt per land of regio. Dat betekent dat het programma- en filmaanbod verandert op basis van je fysieke locatie. Daardoor kun je bepaalde titels onder Verder kijken en Mijn lijst mogelijk niet streamen als je in een land buiten de EER bent.
  • Leeftijdsclassificatie: Leeftijdsclassificatie is gebaseerd op je fysieke locatie. Als je naar een land reist met een ander leeftijdsclassificatiesysteem, blijft het door jou ingestelde ouderlijk toezicht gelden, maar kan het voorkomen dat programma's en films in andere landen anders worden beoordeeld.
  • Downloads: Je kunt programma's en films afspelen die je al had gedownload op je telefoon of tablet.

Als je naar een land buiten de EER reist waar HBO Max niet beschikbaar is (bijvoorbeeld de Verenigde Staten), dan moet je rekening houden met het volgende:

• Je krijgt de melding dat HBO Max niet beschikbaar is. Je kunt niets streamen en je hebt geen toegang tot je account. Je kunt wel eerder gedownloade series en films kijken (hiervoor moet je inloggen voordat je vertrekt).

Vóór je vertrek

1. Download series en films (maximaal 30).
  2. Controleer of je bent ingelogd bij HBO Max op de telefoon of tablet waarop je downloads staan.

Onderweg

Als je HBO Max opent op je telefoon of tablet, zie je de melding 'HBO Max is nog niet beschikbaar in jouw regio’. Klik in dat geval op het Downloads-pictogram (pijl omlaag, onderin) om je downloads te bekijken.

Zo kun je onderweg in een ander land of een andere regio je downloads kijken.

Kan ik HBO Max kijken in de VS?

Je hebt geen toegang tot je HBO Max-account en je kunt niet inloggen en streamen in de VS. Ook kun je niets streamen van Max in de VS.

Je kunt wel series en films van HBO Max kijken die je al hebt gedownload. Kijk hierboven hoe dat werkt.