De melding 'HBO Max niet beschikbaar'

HBO Max is beschikbaar in een aantal landen in Europa. Zie Waar is HBO Max beschikbaar? voor een lijst van landen.

Bevind je je in een van deze landen, maar krijg je de melding 'HBO Max is nog niet beschikbaar in jouw regio'? Dan is je IP-adres mogelijk geblokkeerd of verkeerd gezien als een adres dat buiten een gebied ligt waar HBO Max beschikbaar is. Volg deze stappen om dit op te lossen:

Stap 1: Deblokkeer je IP-adres

• Schakel je VPN, proxy of anonimiseringsdienst uit, zodat je IP-adres niet is geblokkeerd.

Stap 2: Start je netwerkapparaten opnieuw op

Start je modem en router opnieuw op. Zo doe je dat:

1. Zet het apparaat met HBO Max uit of koppel het los.
  2. Schakel de stroom naar je netwerkapparaten (modem, router, enzovoorts) uit.
  3. Wacht 30 seconden.
  4. Schakel de stroom naar je modem weer in en wacht tot die verbinding maakt met het internet (ongeveer een minuut).
  5. Schakel de stroom naar je router weer in en wacht tot die verbinding maakt met het internet.
  6. Zet je apparaat met HBO Max weer aan.
  7. Open HBO Max en speel een titel af.

Stap 3: Neem contact op met je internetprovider

Als je VPN's, proxy's en anonimiseringsdiensten hebt uitgeschakeld, neem dan contact op met je internetprovider voor hulp.

Stap 4: Neem contact met ons op

Als je in een van de ondersteunde landen/regio's bent en je toch een 'HBO Max is niet beschikbaar in jouw regio'-bericht krijgt, verzamel dan de volgende informatie en neem contact met ons op:

• Je internetprovider
  • Je IP-adres (zoek hiervoor op internet naar 'wat is mijn IP-adres').