HBO Max-abonnementen zijn verkrijgbaar via veel providers en hoe je je betaalmethode kunt wijzigen, verschilt per betaalprovider. Je betaalprovider is de provider via wie je je abonnement hebt afgesloten of die je facturen stuurt voor HBO Max.

Wie stuurt mij facturen?

Doe het volgende om je betaalprovider te vinden:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (linksonder) en kies dan Account.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement.
  4. Vind je provider hieronder om te zien hoe je je betaalmethode kunt wijzigen.

Andere manieren om je betaalprovider te vinden

• HBOMax.com/account: Ga naar HBOMax.com/account en log in op je account.
  • Bankafschrift: Controleer of de abonnementskosten voor HBO Max op je bankafschrift staan. (Als je abonnement onderdeel is van een televisiepakket of een mobiel abonnement, zie je mogelijk geen afzonderlijke kosten voor HBO Max.)

Je betaalmethode wijzigen

Zo wijzig je je betaalmethode als wij (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) je facturen sturen:

Telefoon of tablet

Doe het volgende op je telefoon of tablet:

1. Open HBO Max en tik op je profiel (rechtsboven). Kun je niet inloggen?
  2. Tik op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
  3. Tik op Abonnement beheren. Als de optie 'Abonnement beheren' niet beschikbaar is, noteer dan wie jou facturen stuurt voor je abonnement en zoek die provider in de lijst Externe betaalproviders hieronder.
  4. Tik op Betaalmethode bewerken
  5. Bewerk je betaalgegevens en kies Opslaan.
  6. Je bank vraagt je mogelijk om je identiteit te verifiëren met 3D-Secure voordat de transactie wordt geautoriseerd. Neem contact op met je bank bij problemen met 3D-Secure.

Je bijgewerkte betaalgegevens worden gebruikt bij je volgende betaling.

Betaalfout
Zie Kan betaalmethode niet wijzigen als je een foutmelding krijgt of je betaalmethode niet kunt opslaan.
Computer

Doe het volgende op je computer:

1. Ga naar HBOMax.com op je computer en log in (indien nodig). Kun je niet inloggen?
  2. Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
  3. Kies Abonnement beheren. Als de optie 'Abonnement beheren' niet beschikbaar is, noteer dan wie jou facturen stuurt voor je abonnement en zoek die provider in de lijst Externe betaalproviders hieronder.
  4. Bewerk je betaalgegevens en kies Opslaan.
  5. Je bank vraagt je mogelijk om je identiteit te verifiëren met 3D-Secure voordat de transactie wordt geautoriseerd. Neem contact op met je bank bij problemen met 3D-Secure.

Je bijgewerkte betaalgegevens worden gebruikt bij je volgende betaling.

Betaalfout
Zie Kan betaalmethode niet wijzigen als je een foutmelding krijgt of je betaalmethode niet kunt opslaan.

Als wij (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) je facturen sturen, kun je je betaalmethode ook wijzigen door in te loggen op HBOMax.com/account.

Externe betaalproviders

Hoe je je betaalmethode kunt wijzigen, verschilt per betaalprovider. Zoek je betaalprovider hieronder om te zien hoe je je betaalgegevens kunt wijzigen.

• Apple: Zie het artikel Apple ID-betaalmethoden wijzigen van Apple.
  • Google Play: Zie het artikel Je betaalmethode wijzigen van Google.
  • Samsung TV: Log in op je Samsung-account via samsungcheckout.com.
  • TV-provider: Log in op de website van je TV-provider, ga naar het Helpcentrum of neem contact met ze op.
  • Andere provider: Log in op de website van je provider, ga naar het Helpcentrum of neem contact met ze op.

Neem contact op met je betaalprovider bij problemen met het wijzigen van je betaalmethode.

Andere vragen over facturen? Zie onze Veelgestelde vragen over facturen.