De versie van de HBO Max-app zoeken

De HBO Max-app bijwerken

Open de App Store op je apparaat en zoek naar HBO Max om de nieuwste versie van de app te downloaden. Als er een update voor de app beschikbaar is, kies dan 'werk bij' of 'download'. Zie Werk je software bij op de pagina Problemen met je televisie oplossen of Problemen met je telefoon of tablet oplossen voor meer informatie.

Welk apparaat gebruik je?

Zo zie je de versie van de HBO Max-app op je televisie:

• Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder), scrol naar rechts en kies Info.

Zo zie je de versie van de HBO Max-app zonder HBO Max te openen:

Android TV
Navigeer naar de HBO Max-app op je Android TV en houd de knop Selecteer ingedrukt. Kies dan Details weergeven.
Apple TV
Open de App Store-app en zoek naar HBO Max. Kies dan HBO Max en je ziet het versienummer onder Nieuw.
LG TV
Zo zorg je ervoor dat je de nieuwste versie van de HBO<*8*/>Max-app hebt: Ga naar de LG Content Store > Apps > Mijn Apps. Zoek en selecteer HBO Max. Selecteer Werk bij (indien beschikbaar) op de pagina van de HBO Max-app. Kies dan Meer onder de app-gegevens om de versie van de app te zien.
PlayStation-console
Navigeer met je PlayStation-console naar de HBO Max-app, druk op de knop Opties op je controller en kies Informatie.
Samsung TV
Navigeer naar de HBO Max-app op je Samsung TV, houd de knop Selecteer op je afstandsbediening ingedrukt en kies Details weergeven.
Xbox-console
Navigeer met je Xbox-console naar de HBO Max-app, druk op de knop Menu op je controller (drie horizontale lijnen) en kies App beheren.

Zo zie je de versie van de HBO Max-app op je telefoon of tablet:

• Open HBO Max, tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven). Scrol naar beneden naar Informatie en zoek de versie.

Zo zie je de versie van de HBO Max-app zonder HBO Max te openen:

Android-telefoon of -tablet
Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Instellingen, tik op Zoekinstellingen en typ HBO Max in. Tik op HBO Max in de zoekresultaten en scrol naar beneden om de versie te zien (stappen verschillen afhankelijk van de Androidversie op je apparaat).
iPhone of iPad
Open de App Store-app en zoek naar HBO Max. Tik dan op het logo van HBO Max en je ziet het versienummer onder Nieuw.

Zo zie je de versie van HBO Max op je computer:

• Kies je profiel (rechtsboven) en dan Instellingen. Scrol naar beneden naar Informatie en zoek de versie.