Activeer je HBO Max-abonnement

Heb je je HBO Max-abonnement al geactiveerd?
Als je je HBO Max-abonnement al hebt geactiveerd, dan kun je inloggen met je HBO Max e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft HBO Max slechts één keer te activeren.

Nieuwe abonnees: Als je je hebt geabonneerd op HBO Max (of HBO) via een internet-, mobiele of tv-provider, moet je je HBO Max-account activeren voordat je HBO Max kunt streamen. Je provider vertelt je hoe je dit moet doen.

Dit is wat je moet doen:

Stap 1: Activeer HBO Max

Wanneer je je abonneert via een internet,- mobiele of tv-provider, vertelt je provider je hoe je HBO Max moet activeren. Heb je geen instructies voor de activering ontvangen? Kies hieronder je provider of neem contact met ze op zodat ze je kunnen helpen met het activeren van HBO Max.

(Je provider is het bedrijf waarbij je je hebt geabonneerd op HBO Max).

België
Nederland

Stap 2: Maak je HBO Max-account aan

Doe het volgende om je HBO Max-account aan te maken:

Nieuwe abonnees

Maak je HBO Max-account aan:

1. Vul het formulier in en kies Account aanmaken.
  2. Kies Beginnen met streamen en je bent klaar om te streamen.

Je kunt op elk ondersteund apparaat inloggen met je e-mailadres en wachtwoord van HBO Max.

Terugkerende abonnees

Doe het volgende om je nieuwe abonnement te koppelen aan je bestaande HBO Max-account:

1. Voer je HBO Max-accountgegevens in op het scherm Je account aanmaken en kies Account aanmaken.
  2. Kies E-mailadres verifiëren op het scherm Account gevonden.
  3. Kijk in je mailbox of je van HBO Max een e-mail met een eenmalige code hebt ontvangen (onderwerpregel: Je eenmalige code voor HBO Max). De e-mail is verzonden naar het e-mailadres dat je opgegeven hebt in het scherm Account aanmaken. Heb je geen eenmalige code ontvangen?
  4. Voer op het scherm Eenmalige code de code uit de e-mail in, en kies Indienen.
  5. Bevestig dat je het abonnement dat via je provider wordt gefactureerd, wilt koppelen aan je bestaande HBO Max-account.
  6. Kies Beginnen met streamen en je bent klaar om te streamen.

Je kunt op elk ondersteund apparaat inloggen met je e-mailadres en wachtwoord van HBO Max.

Heb je de e-mail met de eenmalige code niet ontvangen?

• Doorzoek al je e-mailmappen (inclusief Acties, Ongewenst en Spam).
  • Kies Eenmalige code opnieuw versturen op het scherm Code invoeren en controleer je e-mail opnieuw.

Moet je je nog abonneren? Ga naar Hoe abonneer ik me op HBO Max?

Troubleshooten

Melding 'Kan je abonnement niet verifiëren'
  • Controleer of HBO Max is inbegrepen bij je internet-, mobiele of tv-pakket. Ga hiervoor naar de website van je provider, log daar in op je account en kijk of HBO Max is inbegrepen. Neem contact op met je internet-, mobiele of tv-provider als dat niet helpt.
Melding 'Controleer je accountgegevens'

Als je dit bericht krijgt, probeer dan het volgende:

• Controleer de gegevens van je provider nogmaals op het scherm Je account verbinden.
  • Controleer of HBO Max is inbegrepen bij het account van je internet-, mobiele of tv-provider.

Neem contact op met je provider om je accountgegevens en toegang tot HBO Max te controleren als dit niet werkt.

Melding 'Provideraccount is al in gebruik'

Als je deze melding krijgt terwijl je verbinding maakt met je provider, betekent dat dat je je provideraccount al hebt gekoppeld. Log in met het e-mailadres en wachtwoord van HBO Max om te beginnen met streamen.

Ga naar Zoek het e-mailadres van je account als je niet zeker weet welk e-mailadres is gekoppeld aan je HBO Max-account.