Veelgestelde vragen over programma's en films

Wat is nieuw op HBO Max?
  • Open HBO Max en scrol door de rijen op het startscherm.
  • Open het menu Bladeren en kies Net toegevoegd.
  • Schrijf je in voor e-mailupdates (via Instellingen) om aanbevelingen voor nieuwe programma's en films te ontvangen.
Hoe vaak wordt het aanbod op HBO Max bijgewerkt?

We voegen het hele jaar door nieuwe filmhits en afleveringen toe. En je kunt natuurlijk ook oudere afleveringen kijken.

Open het menu Bladeren en kies dan Net toegevoegd om te zien welke titels nieuw zijn. Je kunt ook het menu Bladeren openen, Series of Films kiezen en dan Net toegevoegd uit het horizontale menu kiezen.

Kan ik bladeren of zoeken op bekende namen?

Ja. Via Hubs kun je door programma's en films van bekende namen bladeren, bijvoorbeeld HBO of DC.

Zo zie je de Hubs van HBO Max:

• Scrol op het startscherm omlaag naar de rij Hubs.
  • Televisie: Scrol naar links en kies het icoon Hubs (raster).
  • Telefoon, tablet of computer: Kies het icoon Menu (drie horizontale lijnen) en scrol naar beneden naar de Hubs (onderaan het menu).

Je kunt ook zoeken op programma's en films van een bepaalde bekende naam of Hub. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op 'Warner Bros' om programma's en films van Warner Bros te zien.

Kan ik HBO-programma's kijken die op televisie worden uitgezonden?

Je kunt de meeste nieuwe programma's en films van HBO streamen op HBO Max wanneer ze voor het eerst worden uitgezonden op HBO. Programma's en evenementen van HBO die live worden uitgezonden kunnen niet direct op HBO Max worden geplaatst. Die content kun je meestal binnen 24 uur na de live-uitzending bekijken.

Wat zijn Max Originals?

Max Originals zijn originele series en films die zijn gemaakt voor HBO Max. Open het menu Bladeren en kies Originals om door Max Originals te bladeren. Je kunt ook het icoon Zoeken (vergrootglas) kiezen en 'Max Originals' intypen.

Kan ik programma's kijken zonder internetverbinding?

Ja, je kunt programma's en films downloaden en deze later kijken als je offline bent. Zo kun je HBO Max ook kijken zonder internetverbinding. Bijna alle titels kunnen gedownload worden. Zie Programma's en films downloaden voor meer informatie.

Hoe vind ik programma's en films uit mijn land en andere landen?

Open het menu Bladeren en kies dan Lokale producties om programma's en films uit jouw regio te bekijken.

Open het menu Bladeren en kies Internationaal om programma's en films uit andere landen te zien. Onder het genre Internationaal vind je titels uit andere landen, onder andere de bekroonde originele series van de Latijns-Amerikaanse, Aziatische en Noord-Amerikaanse HBO.

Waarom is een programma of film niet beschikbaar?

Sommige films en programma's zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Wij streven ernaar een uitgebreid aanbod en programma's van hoge kwaliteit op ons streamingplatform aan te bieden.

Zie Ontbrekende aflevering op HBO<*4*/>Max als een aflevering van een serie niet beschikbaar is.

Staan er programma's en films voor kinderen op HBO Max?

Ja. Ga naar Voor het hele gezin of open het menu Bladeren in de HBO Max-app en kies Voor het hele gezin om ons aanbod voor kids te zien. In de sectie Voor het hele gezin kun je bladeren op leeftijd (leeftijdscategorieën 2-5, 6-9, 10-12, en 13+), titels die net zijn toegevoegd, animaties of personages.

Je kunt daarnaast op je account maximaal vijf profielen aanmaken, ook voor je kinderen waarvoor je ouderlijk toezicht kunt instellen dat beperkt wat ze kunnen kijken. Zie Kindprofielen en ouderlijk toezicht voor meer informatie.

Hoe worden programma's en films geclassificeerd?

Met classificaties wordt aangegeven voor welke leeftijd bepaalde afleveringen en films op HBO Max geschikt zijn. De leeftijdsclassificatie voor een aflevering of film zie je:

• Op de pagina met informatie over een aflevering of film.
  • Linksboven in de hoek wanneer je voor het eerst een aflevering of film afspeelt.

Zie Kindprofielen en ouderlijk toezicht om te beperken naar welke programma's en films je kind mag kijken.

Kan ik een programma kopen en betalen per keer dat ik het kijk?

Nee. HBO Max biedt momenteel geen programma's of films aan waarvoor je afzonderlijk kunt betalen.