Wijzig een door Samsung gefactureerd abonnement

Als je je hebt ingeschreven via de HBO Max-app op een Samsung TV, wordt je abonnement gefactureerd via Samsung.

Bevestig eerst dat je abonnement door Samsung wordt gefactureerd:

Mijn betaalprovider zoeken
  1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement:
    • Samsung: Zie informatie hieronder.
    • Een andere provider: Vind je betaalprovider op deze pagina.

Andere manieren om je betaalprovider te vinden:

• HBOMax.com/account: Ga naar HBOMax.com/account en log in.
  • Bankafschrift: Je kunt ook controleren of de abonnementskosten voor HBO Max op je bankafschrift staan. Als er op je bankafschrift Samsung Electronics of iets dergelijks staat vermeld bij je abonnementskosten, dan wordt je abonnement waarschijnlijk via Samsung gefactureerd.

Veelgestelde vragen over via Samsung gefactureerde abonnementen

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Belangrijk

Zeg je abonnement minimaal 24 uur voor je volgende factuurdatum op om te voorkomen dat je voor de volgende factuurperiode moet betalen. Je abonnement wordt niet opgezegd als je de HBO Max-app verwijdert.

Als Samsung je facturen stuurt, kun je je abonnement opzeggen op je Samsung TV of via internet. Zo doe je dat:

Opzeggen op je Samsung TV

Hoe je je abonnement kunt opzeggen, verschilt per televisie. Ga voor meer informatie naar het artikel Abonnement opzeggen van Samsung.

Opzeggen via samsungcheckout.com

1. Ga naar samsungcheckout.com en log in op je Samsung-account.
  2. Kies Abonnementen in het menu Aankoopgeschiedenis.
  3. Zoek je HBO Max-abonnement en kies dan Uitschrijven.

Je ontvangt een e-mail van Samsung ter bevestiging nadat je je abonnement hebt opgezegd. Je kunt blijven streamen tot het einde van de factuurperiode van je abonnement.

Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt met het opzeggen van je abonnement.

Wanneer wordt mijn abonnement verlengd?

De eerste keer dat er kosten worden afgeschreven is wanneer je je abonnement afsluit. Daarna wordt je abonnement op vaste data automatisch verlengd totdat je het opzegt. Je betaalt voor je abonnement aan het begin van je factuurperiode.

Zo zie je de data waarop je abonnement automatisch wordt verlengd:

1. Ga naar samsungcheckout.com en log in op je Samsung-account.
  2. Kies Abonnementen in het menu Aankoopgeschiedenis.
  3. Selecteer je HBO Max-abonnement en vink dan het veld Status aan voor je volgende factuurdatum.

Hoe wijzig ik mijn betaalmethode?

Zo wijzig je je betaalmethode als je wordt gefactureerd via Samsung TV:

1. Ga naar samsungcheckout.com en log in op je Samsung-account.
  2. Kies Betaalmethode en dan Betaalmethode toevoegen.
  3. Selecteer dan Credit-/debitcard en wijzig je betaalgegevens.

Welk abonnement heb ik nu?

Doe het volgende om te zien welk abonnement je hebt:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier zie je welk abonnement je hebt. Meer informatie over abonnementen.

Hoe wijzig ik mijn abonnement of factuurperiode?

Zeg je abonnement op en kies een andere factuurperiode bij het verlengen van je abonnement om je abonnement te wijzigen. Zo doe je dat:

1. Zeg je abonnement op via Samsung TV.
  2. Wacht tot je abonnement verloopt.
  3. Verleng je abonnement op je Samsung TV zodra je abonnement is verlopen en kies het Standaard-abonnement en een maandelijkse of jaarlijkse facturering.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Neem contact met ons op voor een verzoek tot terugbetaling.