Hoe krijg ik HBO Max?

Wat je moet weten

• HBO GO- of HBO Portugal-abonnees met een actief abonnement kunnen zich op elk ondersteund toestel aanmelden bij HBO Max met hun e-mailadres en wachtwoord.

Meld u aan op uw toestel

Zo meldt u zich aan:

• Kies uit Standard of Basic -abonnementen en maandelijkse of jaarlijkse facturatie.
  • Een gratis proefperiode is bij geen van de abonnementen inbegrepen.

HBOMax.com
Nieuwe abonnees
  1. Ga naar HBOMax.com/subscribe.
  2. Kies een type abonnement en een factureringsperiode.
  3. Vul het accountformulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    E-mail al in gebruik?
    Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  4. Voer uw betaalmethode en promotiecode (als u er een hebt) in. Het lukt niet om een promotiecode te gebruiken?
  5. Kies Abonnement Starten.
  6. Kies uw profiel en u bent klaar om te streamen.
Terugkerende abonnees
  1. Ga naar HBOMax.com/subscribe.
  2. Kies Aanmelden (rechtsboven).
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en kies Aanmelden. U kunt zich niet aanmelden?
  4. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  5. Voer uw betaalmethode en promotiecode (als u er een hebt) in. Het lukt niet om een promotiecode te gebruiken?
  6. Kies Abonnement Starten.
  7. Kies uw profiel en u bent klaar om te streamen.

Opmerking  Als u problemen ondervindt bij het streamen na het opnieuw abonneren, meldt u zich dan af en meldt u vervolgens opnieuw aan.

Android-telefoon of -tablet
Nieuwe abonnees
  1. Open HBO Max en tik op het pictogram Profiel (persoon, rechtsboven).
  2. Selecteer Kies een abonnement.
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. Kies Selecteer abonnement.
  5. Vul het accountformulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    E-mail al in gebruik?
    Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  6. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Google Play.
Terugkerende abonnees
  1. Open HBO Max en tik op het pictogram Profiel (persoon, rechtsboven).
  2. Kies Aanmelden bij uw account.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en kies Aanmelden. U kunt zich niet aanmelden?
  4. Selecteer Kies een abonnement.
  5. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  6. Kies Selecteer abonnement.
  7. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Google Play.

Opmerking  Als u problemen ondervindt bij het streamen na het opnieuw abonneren, meldt u zich dan af en meldt u vervolgens opnieuw aan.

Opmerking  Als u een Samsung Z Fold3-telefoon hebt, meldt u dan aan op HBOMax.com.

Apple iPhone, iPad of iPod Touch
Nieuwe abonnees
  1. Open HBO Max en tik op het pictogram Profiel (persoon, rechtsboven).
  2. Selecteer Kies een abonnement.
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. Kies Selecteer abonnement.
  5. Vul het accountformulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    E-mail al in gebruik?
    Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  6. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Apple.
Terugkerende abonnees
  1. Open HBO Max en tik op het pictogram Profiel (persoon, rechtsboven).
  2. Kies Aanmelden bij uw account.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en kies Aanmelden. U kunt zich niet aanmelden?
  4. Selecteer Kies een abonnement.
  5. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  6. Kies Selecteer abonnement.
  7. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Apple.

Zo meldt u zich aan:

• Kies uit Standard of Basic -abonnementen en maandelijkse of jaarlijkse facturatie.
  • Een gratis proefperiode is bij geen van de abonnementen inbegrepen.

Nieuwe abonnees
  1. Ga naar HBOMax.com/subscribe.
  2. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  3. Vul het accountformulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    E-mail al in gebruik?
    Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  4. Voer uw betaalmethode en promotiecode (als u er een hebt) in. Het lukt niet om een promotiecode te gebruiken?
  5. Kies Abonnement Starten.
  6. Kies uw profiel en u bent klaar om te streamen.
Terugkerende abonnees
  1. Ga naar HBOMax.com/subscribe.
  2. Kies Aanmelden (rechtsboven).
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en kies vervolgens Aanmelden. U kunt zich niet aanmelden?
  4. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  5. Voer uw betaalmethode en promotiecode (als u er een hebt) in. Het lukt niet om een promotiecode te gebruiken?
  6. Kies Abonnement Starten.
  7. Kies uw profiel en u bent klaar om te streamen.

Zo meldt u zich aan:

• Kies uit Standard of Basic -abonnementen en maandelijkse of jaarlijkse facturatie.
  • Een gratis proefperiode is bij geen van de abonnementen inbegrepen.

Android TV
Nieuwe abonnees

U kunt zich aanmelden via de Play Store of tegelijkertijd abonneren en installeren.

Aanmelden
  1. Open de Play Store op uw Android TV en zoek naar HBO Max.
  2. Selecteer HBO Max en kies Installeren.
  3. Open HBO Max en selecteer Kies een abonnement. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en selecteert u vervolgens Kies een abonnement.)
  4. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  5. Kies Selecteer abonnement.
  6. U kunt de aanmelding voltooien op uw TV of uw mobiele apparaat.
  7. Meld u aan op uw TV
    1. Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Kies vervolgens Volgende. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    2. Voer uw voor- en achternaam in en kies Accepteren & Account aanmaken.
      Opmerking  Kan geen account aanmaken?
      Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
    Meld u aan op uw telefoon of tablet
    1. Scan de QR-code op uw TV met uw telefoon of tablet. Dit brengt u naar hbomax.com/activate.
    2. Voer de code van 6 tekens in die boven de QR-code op uw TV wordt weergegeven en kies vervolgens Volgende.
    3. Vul het formulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
      Opmerking  Kan geen account aanmaken?
      Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  8. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Google Play.
Abonneren en installeren

U kunt HBO Max installeren en zich tegelijkertijd abonneren. Dit gaat als volgt:

1. Open de Play Store op uw Android TV. Zoek en selecteer HBO Max.
  2. Als u zich wilt abonneren op het maandelijkse Standard-abonnement, kiest u Abonneer & installeer.
  3. Als u ermee instemt dat uw HBO Max-account wordt aangemaakt en gekoppeld aan uw Google-account, kiest u Akkoord en verder gaan.
  4. Kies uw betaalmethode en selecteer vervolgens Abonneren.
  5. Kies Doorgaan naar HBO Max. Uw HBO Max-account wordt gemaakt met uw Gmail-adres en gekoppeld aan uw Google-account. U kunt uw gekoppelde accounts beheren op g.co/linkedaccounts.
  6. Voer een wachtwoord in voor uw HBO Max-account en kies vervolgens Wachtwoord aanmaken.
  7. Kies Doorgaan naar HBO Max, kies dan wie er kijkt en u bent klaar om te streamen.
Terugkerende abonnees
  1. Open HBO Max en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw account. U kunt zich niet aanmelden?
  2. Selecteer Kies een abonnement. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en kiest u vervolgens Aanmelden.)
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Google Play.
Apple TV
Nieuwe abonnees
  1. Open HBO Max en kies het pictogram (persoon, linksboven) Profiel.
  2. Selecteer Kies een abonnement. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en kiest u vervolgens Aanmelden.)
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. U kunt de aanmelding voltooien op uw TV of uw mobiele apparaat.
    Meld u aan op uw TV
    1. Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Kies vervolgens Volgende. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    2. Voer uw voor- en achternaam in en kies Accepteren & Account aanmaken.
      Opmerking  E-mail al in gebruik?
      Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
    Meld u aan op uw telefoon of tablet
    1. Scan de QR-code op uw TV met uw telefoon of tablet. Dit brengt u naar hbomax.com/activate.
    2. Voer de code van 6 tekens in die boven de QR-code op uw TV wordt weergegeven en kies dan Volgende.
    3. Vul het formulier in en kies Account maken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
      Opmerking  E-mail al in gebruik?
      Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Kies Aanmelden en volg de stappen voor terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  5. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Apple.
Terugkerende abonnees
  1. Open HBO Max en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw account. U kunt zich niet aanmelden?
  2. Selecteer Kies een abonnement. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en kiest u vervolgens Aanmelden.)
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. Volg de instructies op het scherm om u te abonneren via Apple.
KPN TV-apparaat

U kunt HBO Max toevoegen aan uw KPN TV-, internet- of mobiele pakket. Voor meer informatie, zie HBO Max op KPN.

KPN laat u weten hoe u zich kunt aanmelden bij een provider om uw HBO Max-account te registreren. Als u eenmaal een HBO Max-account hebt, meld u zich aan met uw HBO Max e-mail en wachtwoord.

Odido

U kunt HBO Max toevoegen aan uw Odido mobiele pakket. Voor meer informatie, zie HBO Max at Odido.

Odido laat u weten hoe u zich kunt aanmelden bij een provider om uw HBO Max-account te registreren. Als u eenmaal een HBO Max-account hebt, meld u zich aan met uw HBO Max e-mail en wachtwoord.

Samsung TV

Opmerking Abonnementen via de Samsung App Store zijn niet in alle landen beschikbaar. Als u zich niet kunt abonneren via Samsung, meld u dan aan op HBOMax.com.

Nieuwe abonnees
Op uw TV:
  1. Open HBO Max en selecteer Aanmelden en vervolgens Nu abonneren. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en selecteert u Nu abonneren.)
  2. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
Nu, op uw telefoon of computer:
  1. Open een webbrowser en ga naar hbomax.com/activate.
  2. Voer de 6-cijferige code van uw TV in en kies Volgende.
  3. Vul het formulier in en kies Account aanmaken. U meldt zich aan met dit e-mailadres en wachtwoord.
    E-mail al in gebruik?
    Een bestaand account gebruikt dit e-mailadres. Ga terug naar het beginscherm en volg de stappen terugkerende abonnee, of voer een ander e-mailadres in.
  4. Volg de instructies op het scherm om u via Samsung TV te abonneren.
Terugkerende abonnees
  1. Open HBO Max en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw account. U kunt zich niet aanmelden?
  2. Selecteer Kies een abonnement. (Als u deze optie niet ziet, kiest u een programma of film en kiest u vervolgens Aanmelden.)
  3. Kies een type abonnement en factureringsperiode.
  4. Volg de instructies op het scherm om u via Samsung TV te abonneren.

Uw abonnement wordt automatisch periodiek verlengd tegen het op dat moment geldende abonnementstarief (plus toepasselijke belastingen) totdat u het abonnement opzegt.

Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u zich aanmelden en HBO Max streamen op al uw favoriete apparaten. Uw abonnement wordt automatisch verlengd totdat u annuleert.

Niet alle betalingsmethoden worden geaccepteerd voor terugkerende abonnementen. Neem contact op met uw app store (Apple, Google Play of Samsung Checkout) om te weten te komen welke betaalmethoden worden geaccepteerd.

Bevestig het e-mailadres van uw account
Kijk in uw inbox voor een 'Verifieer je e-mailadres’-e-mail van HBO Max. Open deze e-mail en kies E-mail bevestigen. Ga naar E-mail van uw account bevestigen als u deze e-mail niet kunt vinden.