Standaard- en Basic-abonnementen van HBO Max

HBO Max-abonnementen zijn verkrijgbaar via diverse providers (je provider is het bedrijf via wie je je abonnement hebt afgesloten of het bedrijf dat je facturen stuurt voor HBO Max). Je kunt een abonnement (Standaard of Basic) en een factuurperiode kiezen, afhankelijk van de manier waarop je je inschrijft. Zie Inschrijven voor HBO Max om je in te schrijven.

Welke abonnementen biedt HBO Max?

HBO Max biedt de volgende abonnementen:

Standaard-abonnement

Basic-abonnement

• Kijk in HD (720p)
  • Stream op één apparaat tegelijk (telefoon, tablet, televisie of computer)
  • Download tot wel 5 titels tegelijk

Voor informatie over prijzen, zie HBOMax.com.

Wat zijn de overeenkomsten?

Met beide abonnementen kun je dezelfde geweldige content bekijken:

• Al je favorieten van HBO
  • Onbeperkte content
  • Duizenden uren aan series, films en nieuwe exclusieve programma's (Max Originals)
  • Een breed aanbod van aangekochte series en films
Via welke providers kun je een abonnement afsluiten?

Als je je inschrijft op HBOMax.com of via een App Store, kun je je abonnement (Standaard of Basic) en je factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) kiezen. Standaard- en Basic-abonnementen zijn verkrijgbaar via de volgende providers:

• HBOMax.com (HBO)
  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Het standaardpakket (maandelijkse facturatie) is ook beschikbaar via KPN en Vodafone Ziggo.

Zie Inschrijven voor HBO Max voor meer informatie.

Welk abonnement heb ik?

Zo vind je je abonnement als je al geabonneerd bent op HBO Max:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Ander tv-apparaat: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      (Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Hier zie je welk abonnement je hebt: Standaard of Basic, je factuurperiode en je provider.
Hoe wissel ik van abonnement?

Kies je provider hieronder om te zien hoe je van abonnement kunt wisselen (zie de vorige sectie als je niet weet wie je provider is).

HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.

Je kunt van abonnement wisselen op je telefoon, tablet of computer. Je kunt een abonnement (Standaard of Basic) en een factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) kiezen.

Wanneer gaat deze wijziging in?

• Als je wisselt naar maandelijkse facturering of het Basic-abonnement, gaat de wijziging in op je volgende factuurdatum.
  • Als je wisselt naar jaarlijkse facturering of het Standaard-abonnement, gaat de wijziging meteen in. Het prijsverschil tussen de abonnementen (plus eventuele belasting) wordt in rekening gebracht en je volgende factuurdatum wordt aangepast.

HBO Max-app

Zo wijzig je je abonnement:

1. Open HBO Max en tik op je profiel (rechtsboven). Kun je niet inloggen?
  2. Tik op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en dan op Abonnement.
  3. Tik op Abonnement beheren en dan op Wisselen van abonnement.
  4. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  5. Kies Verder en bevestig je nieuwe abonnement.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Wij sturen je een e-mail ter bevestiging van je wijziging.

Computer

Zo wijzig je je abonnement:

1. Ga naar HBOMax.com en log in. Kun je niet inloggen?
  2. Kies je profiel (rechtsboven) en kies dan Abonnement.
  3. Kies Abonnement beheren en dan Wisselen van abonnement.
  4. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  5. Kies Verder en bevestig je nieuwe abonnement.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Wij sturen je een e-mail ter bevestiging van je wijziging.

HBOMax.com/account

Zo wijzig je je abonnement:

1. Ga naar HBOMax.com/account en log in op je account. Kun je niet inloggen?
  2. Kies Wisselen van abonnement.
  3. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  4. Kies Verder en bevestig je nieuwe abonnement.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Wij sturen je een e-mail ter bevestiging van je wijziging.

Apple iTunes en App Store

Als je abonnement via Apple wordt gefactureerd, kun je op je iPad, iPhone of Apple TV van abonnement wisselen. Je kunt een abonnement (Standaard of Basic) en een factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) kiezen.

Wanneer gaat deze wijziging in?

• Als je wisselt naar maandelijkse facturering of het Basic-abonnement, gaat de wijziging in op je volgende factuurdatum.
  • Als je wisselt naar jaarlijkse facturering of het Standaard-abonnement, gaat de wijziging meteen in. Apple betaalt de kosten voor de resterende dagen van de factuurperiode terug en brengt je nieuwe abonnement in rekening.

iPhone of iPad

Zo wissel je van abonnement:

1. Open HBO Max op je iPhone of iPad en tik op je profiel (rechtsboven). Kun je niet inloggen?
  2. Tik op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
  3. Tik op Wisselen van abonnement.
  4. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  5. Tik op Verder en bevestig je nieuwe abonnement.
  6. Volg de instructies op het scherm om je abonnementswijziging via Apple te voltooien.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Je ontvangt een e-mail van Apple ter bevestiging van je wijziging.

Apple TV

Zo wissel je van abonnement:

1. Open HBO Max en kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder).
  2. Kies Account en dan Wisselen van abonnement.
  3. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  4. Kies Verder en bevestig je nieuwe abonnement.
  5. Volg de instructies op het scherm om je abonnementswijziging via Apple te voltooien.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Je ontvangt een e-mail van Apple ter bevestiging van je wijziging.

Google Play

Als je abonnement via Google Play wordt gefactureerd, kun je van abonnement wisselen op je Android-telefoon of -tablet of je Android TV. Je kunt een abonnement (Standaard of Basic) en een factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) kiezen.

Wanneer gaat deze wijziging in?

• Als je wisselt naar maandelijkse facturering of het Basic-abonnement, gaat de wijziging in op je volgende factuurdatum.
  • Als je wisselt naar jaarlijkse facturering of het Standaard-abonnement, gaat de wijziging meteen in. Google zet de kosten voor de resterende tijd van je maandelijkse abonnement om in een tegoed dat wordt gebruikt voor je nieuwe abonnement. Je volgende factuurdatum wordt aangepast zodra dat tegoed is opgebruikt.

Android-telefoon of -tablet

Zo wissel je van abonnement:

1. Open HBO Max op je Android-telefoon en tik op je profiel (rechtsboven). Kun je niet inloggen?
  2. Tik op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
  3. Tik op Wisselen van abonnement.
  4. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  5. Tik op Verder en bevestig je nieuwe abonnement.
  6. Volg de instructies op het scherm om je abonnementswijziging via Google Play te voltooien.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Je ontvangt een e-mail van Google Play ter bevestiging van je wijziging.

Android TV

Zo wissel je van abonnement:

1. Open HBO Max op je Android TV.
  2. Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
  3. Kies Wisselen van abonnement.
  4. Kies je gewenste abonnement: Standaard of Basic en een factuurperiode.
  5. Kies Verder.
  6. Volg de instructies op het scherm om je abonnementswijziging via Google Play te voltooien.

De wijziging in je abonnement wordt doorgevoerd. Je ontvangt een e-mail van Google Play ter bevestiging van je wijziging.

KPN

Alleen het Standard-abonnement (maandelijkse facturering) is beschikbaar via KPN. Als je naar het Basic-abonnement wilt overschakelen, moet je je abonnement opzeggen en je opnieuw aanmelden bij een provider die het Basic-abonnement aanbiedt.

Odido

Alleen het Standard-abonnement (maandelijks of jaarlijks) is beschikbaar via Odido. Als je naar het Basic-abonnement wilt overschakelen, moet je je abonnement opzeggen en je opnieuw aanmelden bij een provider die het Basic-abonnement aanbiedt.

VodafoneZiggo

Alleen het standaardpakket (maandelijkse facturatie) is beschikbaar via VodafoneZiggo. Als je wilt veranderen naar het basispakket moet je je abonnement opzeggen en opnieuw een abonnement aangaan via een provider die het basispakket aanbiedt.

Samsung TV

Wijzig je abonnement door het op te zeggen en dan een ander abonnement te kiezen wanneer je het verlengt. Zo doe je dat:

1. Zeg je abonnement op via Samsung TV.
  2. Wacht tot je abonnement verloopt.
  3. Verleng je abonnement op je Samsung TV zodra je abonnement is verlopen en kies een ander abonnement. Je kunt kiezen voor Standaard of Basic en voor maandelijkse of jaarlijkse facturering.