Abonnement via provider koppelen aan je account

Als je je via een provider abonneert op HBO Max, zullen zij je laten weten hoe je je abonnement kunt koppelen aan een HBO  Max-account. Je kunt ook de onderstaande stappen volgen om je provider te koppelen. Zodra je je abonnement hebt gekoppeld, kun je inloggen met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Heb je al een account?
Zie Inloggen op HBO Max als je al een HBO Max-account hebt.

Welk apparaat gebruik je?

Heb je een ander apparaat?
De stappen om je provider te koppelen zijn makkelijker uit te voeren op je telefoon, tablet of computer.

Ga als volgt te werk om je abonnement bij je provider via je TV te registreren:

Op je TV:

1. Open HBO Max, kies het pictogram Profiel (persoon, linksboven) en kies Aanmelden.
    Als je al bent aangemeld, raadpleeg dan Hoe meld ik me af?
  2. Kies Aanmelden met een provider.
  3. Blijf op het scherm met de code van 6 tekens terwijl je je telefoon of computer bij de hand houdt.
  4. Op je telefoon of computer:

5. Open een webbrowser en ga naar: hbomax.com/activate.
  6. Voer de 6-karakter code van van je TV in en kies Volgende. Code werkt niet?
  7. Kies je provider. Ik zie mijn provider niet.
  8. Volg de instructies op het scherm om een HBO Max-account aan te maken en deze via KPN, Odido of VodafoneZiggo TV aan je abonnement te koppelen.

Nu kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Account gevonden?

Als we een bestaande HBO Max-account met hetzelfde e-mailadres vinden, kies dan E-mailadres verifiëren om je bestaande account te gebruiken. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg dan Account gevonden: Controleer het e-mailadres.

Ga als volgt te werk om je abonnement bij je provider te registreren via je telefoon of tablet:

1. Open HBO Max en tik vervolgens op het pictogram Profiel (person, upper right).
  2. Tik op Aanmelden bij je account.
    Als je al bent aangemeld, tik je op je profiel (rechtsboven), het pictogram Instellingen (cog, upper right), scrol je omlaag en kies je Afmelden.
  3. Tik op Aanmelden bij een provider.
  4. Kies je provider. Ik zie mijn provider niet.
  5. Volg de instructies op het scherm om een HBO Max-account aan te maken en deze via KPN of VodafoneZiggo TV aan je abonnement te koppelen.

Nu kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Account gevonden?

Als we een bestaande HBO Max-account met hetzelfde e-mailadres vinden, kies dan E-mailadres verifiëren om je bestaande account te gebruiken. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg dan Account gevonden: Controleer het e-mailadres.

Zo registreer je je abonnement bij je provider via je computer:

1. Ga naar HBOMax.com op je computer en kies Aanmelden (rechtsboven).
    Als je al bent aangemeld, kies je je profiel (rechtsboven) en kies je Afmelden.
  2. Kies Aanmelden met een provider.
  3. Kies je provider. Ik zie mijn provider niet.
  4. Volg de instructies op het scherm om een HBO Max-account aan te maken en deze via KPN of VodafoneZiggo TV aan je abonnement te koppelen.

Nu kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Account gevonden?

Als we een bestaande HBO Max-account met hetzelfde e-mailadres vinden, kies dan E-mailadres verifiëren om je bestaande account te gebruiken. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg dan Account gevonden: Controleer het e-mailadres.