Wijzig mijn HBO Max-abonnement

HBO Max-abonnementen zijn verkrijgbaar via veel providers en hoe je je abonnement kunt wijzigen, verschilt per provider. Je betaalprovider is de provider via wie je je abonnement hebt afgesloten of die je facturen stuurt voor HBO Max.

Wie stuurt mij facturen?

Doe het volgende om je betaalprovider te vinden:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement.
  4. Vind hieronder je betaalprovider of kies Meer informatie.

Andere manieren om je betaalprovider te vinden

• HBOMax.com/account: Log in op HBOMax.com/account.
  • Bankafschrift: Controleer of de abonnementskosten voor HBO Max op je bankafschrift staan. Als je abonnement onderdeel is van een televisiepakket of een mobiel abonnement, zie je mogelijk geen afzonderlijke kosten voor HBO Max.

Als je weet wie je betaalprovider is, kun je:

Je abonnementsgegevens wijzigen

Als je via ons (HBO Nordic of HBO Europe, s.r.o.) facturen ontvangt, zie dan Wijzig een door HBO gefactureerd abonnement.

Betaalproviders

Vind hieronder je betaalprovider voor meer informatie:

Heb je een vraag over een factuur? Zie onze Veelgestelde vragen over facturen.

Kun je niet inloggen?