Kan het abonnement van mijn provider niet koppelen

Volg de stappen om je provider te koppelen als je geen account hebt en je je HBO Max-abonnement hebt afgesloten via een TV- of mobiele provider.

Als je het abonnement van je TV- of mobiele provider niet kunt koppelen, volg dan deze stappen:

Controleer je accountgegevens

Volg deze stappen als je de melding 'Controleer je accountgegevens' krijgt:

• Ga naar de website van je provider om te lezen hoe je je abonnement kunt koppelen aan een HBO Max-account of volg de stappen om je provider te koppelen.
  • Zorg dat je met je televisiepakket of mobiel abonnement toegang hebt tot HBO Max. Log in op het account van je provider (op de website van je provider) om te zien of HBO Max is inbegrepen.

Het account van je provider is al geregistreerd

Als je deze melding krijgt, is je abonnement al gekoppeld aan een account. Log in op HBO Max om te beginnen met streamen.

Los problemen met het apparaat op

Welk apparaat gebruikte je toen je koos voor Provider koppelen op het inlogscherm?

iOS-telefoon of -tablet

Probeer het volgende:

Gebruik een ander apparaat

Volg de stappen om je provider te koppelen op een ander apparaat. Bijvoorbeeld op je computer (via HBOMax.com) of op je televisie (zie ondersteunde apparaten).

Verwijder en installeer opnieuw
  1. Verwijder de HBO Max-app van je iOS-apparaat. Ga naar het artikel Verwijder een app van Apple om te zien hoe je dit kunt doen.
  2. Open de App Store en installeer de HBO Max-app.
  3. Open HBO Max, kies Inloggen en dan Provider koppelen.
  4. Voer de accountgegevens van je provider in en kies Verzenden.

Zodra je je abonnement hebt gekoppeld, kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Android-telefoon of -tablet:

Probeer het volgende:

Gebruik een ander apparaat

Volg de stappen om je provider te koppelen op een ander apparaat. Bijvoorbeeld op je computer (via HBOMax.com) of op je televisie (zie ondersteunde apparaten).

Wis je cache en installeer de app opnieuw

Wis de cache en gegevens van de app. Verwijder dan de app en installeer deze opnieuw. Zo doe je dat:

1. Ga op je Android-apparaat naar Instellingen (of ga op oudere versies van Android naar Instellingen > Apps > Applicatiebeheer en zoek HBO Max).
  2. Tik op Zoeken en typ HBO Max.
  3. Tik op HBO Max (App-info) in de zoekresultaten.
  4. Tik op Opslag en cache.
  5. Tik op Opslag wissen (bevestig dit) en tik dan op Cache wissen.
  6. Ga terug en tik op Verwijderen.
  7. Open de Play Store en zoek naar HBO Max. Selecteer dan de app en tik op Installeren.
  8. Open HBO Max, kies Inloggen en dan Provider koppelen.
  9. Voer de accountgegevens van je provider in en kies Verzenden.

Zodra je je abonnement hebt gekoppeld, kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Televisie
Gebruik een ander apparaat

Volg de stappen om je provider te koppelen op een ander apparaat. Bijvoorbeeld op je computer (via HBOMax.com) of de HBO Max-app op je telefoon of tablet (iOS of Android).

Code werkt niet

Zie Code werkt niet als je problemen hebt met de code van je televisie.

Zodra je je abonnement hebt gekoppeld, kun je inloggen op elk ondersteund apparaat met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account.

Computer

Probeer het volgende:

Gebruik een ander apparaat

Volg de stappen om je provider te koppelen op je telefoon of tablet (iOS of Android).

Werk je browser bij
  • Zorg dat je een ondersteunde browser gebruikt.
  • Kijk of er een update beschikbaar is voor je browser. Zoek op internet naar 'update' + de naam van je browser (bijvoorbeeld 'update Chrome') om te zien hoe je dit doet.
Gebruik een andere browser

Volg de stappen om je provider te koppelen in een andere ondersteunde browser.

Zodra je abonnement is gekoppeld, kun je inloggen op elk ondersteund apparaat.