Ја заборавив мојата е-пошта за HBO Max

Ако не ја знаете е-поштата за вашата сметка на HBO Max, еве неколку работи со кои треба да се обидете.

Најдете ја вашата адреса за е-пошта во Поставки

Ако сте најавени на уред, еве како да ја пронајдете е-поштата на вашата сметка:

 1. Отворете го HBO Max на кој било уред (или одете на HBOMax.com на вашиот компјутер).
 2. Направете едно од следниве:
  • Телефон или таблет: Допрете го вашиот профил (горе десно), иконата Поставки (запченик, горе десно), а потоа најдете или допрете Сметка.
  • Компјутер: Изберете го вашиот профил (горе десно), потоа изберете Поставки и најдете Сметка.
  • ТВ уреди: Изберете ја иконата Поставки (запченик, долу лево), а потоа изберете Сметка.
 3. Забележете ја вашата е-пошта за сметката:
Обидете се со ресетирање на вашата лозинка

Еве како да ја ресетирате вашата лозинка:

 1. Одете на HBOMax.com/forgot-password на вашиот телефон или компјутер.
 2. Внесете ја е-поштата на вашата сметка и потоа изберете Поднеси.
 3. Проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта за „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ испратена од HBO Max. Оваа е-пошта треба да пристигне во рок од неколку минути.
  Немате е-пошта за ресетирање на лозинката?
  Ова значи дека е-поштата што ја внесовте не се користи за ниедна сметка на HBO Max. Дали имате друга адреса за е-пошта? Повторете ги овие чекори за секоја од вашите адреси на е-пошти.
 4. Отворете ја вашата е-пошта „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ и изберете Ресетирај лозинка.
 5. Внесете нова лозинка и изберете Зачувај лозинка.

Ако не добиете е-пошта за ресетирање лозинка, погледнете во Не можам да ја ресетирам лозинката.

Пребарајте во вашето приемно сандаче
 • Пребарајте ги сите ваши сметки за е-пошта за е-порака од или за HBO Max (пребарајте за HBO Max или HBO). Откако ќе ја пронајдете сметката за е-пошта со е-пораки од HBO, обидете се да се најавите користејќи ја оваа адреса на е-пошта (или внесете ја оваа адреса на е-пошта кога ќе ја ресетирате лозинката).
 • Осигурите се дека ги пребарувате сите папки на приемното сандаче (вклучувајќи Промоции и Спам).

Погрешно внесена е-пошта на сметката или повеќе немате пристап

Ако повеќе немате пристап до е-поштата поврзана со вашата сметка или сте ја внеле погрешно вашата е-пошта кога сте ја креирале вашата сметка, ве молиме контактирајте со нас.