Potvrdite imejl HBO Max naloga

Voleli bismo da budemo sigurni da je vaša imejl adresa ispravna. Tako ćete dobijati važne imejlove o vašem nalogu—kao na primer, imejl koji vam šaljemo ako zaboravite lozinku i treba da je resetujete.

U nastavku sledi kako da potvrdite imejl adresu:

 1. Postupite na sledeći način:
  • Telefon ili tablet: Otvorite HBO Max, kliknite na svoj profil (gore desno) i onda na ikonu Podešavanja (zupčanik, gore desno).
  • Računar: Prijavite se na HBOMax.com, odaberite svoj profil (gore desno) i onda odaberite Podešavanja.
 2. Odaberite Nalog (Nalog je dostupan samo za Profile za odrasle).
 3. Odaberite Verifikujte email adresu (ova opcija nije dostupna ako e-pošta vašeg naloga ne mora da se verifikuje).
 4. Proverite u primljenim porukama da li je stigao imejl od HBO Max (predmet je: Potvrdi e-mail adresu). Ovaj imejl bi trebalo da stigne u roku od 15 minuta. Obratite pažnju na imejl adresu vašeg naloga na ekranu „Proverite imejl“. Ako nemate pristup imejlu povezanim sa nalogom HBO Max, kontaktirajte nas za pomoć.
 5. Otvorite ovaj imejl i odaberite Verifikuj imejl. Onda bi trebalo da vidite stranicu „Sve je spremno“.

Niste dobili verifikacioni imejl?

Ako pratite gornje korake i ne dobijate imejl „Verifikujte vaš nalog imejla“, uradite sledeće:

 • U svim vašim fasciklama primljene pošte pretražite imejl od HBO Max (uključujući fascikle Promocije i Bezvredna pošta).
 • Ponovo pokušajte sa koracima verifikacije (vrh ove stranice).
 • Proverite imejl adresu koja se pojavljuje na ekranu Nalog. Ako nemate pristup imejlu povezanim sa nalogom HBO Max, kontaktirajte nas za pomoć. Da biste saznali više, pogledajte Promenite vaš imejl ili lozinku.

Poruka o isteku verifikacionog imejla

Ako primite poruku „Verifikacioni imejl je istekla“, ponovo pokušajte sa koracima verifikacije (vrh ove stranice). Link u imejlu „Potvrdi e-mail adresu“ ističe za 7 dana.