Pitanja i odgovori o besplatnom probnom periodu za HBO Max

Slede neka često postavljana pitanja i odgovori na njih:

Da li postoji besplatan probni period?

Većina operatera za HBO Max ne daje besplatan probni period za nove pretplatnike. Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuje besplatan probni period, kada se registruješ videćeš napomenu o besplatnom probnom periodu.

Tokom besplatnog probnog perioda, možeš da gledaš bilo šta na HBO Max. Ako uživaš u sadržajima na HBO Max, ne treba ništa da radiš i tvoja pretplata će se automatski obnavljati svakog perioda naplate dok ne otkažeš.

Ko ispunjava uslove za besplatan probni period?

Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuje besplatan probni period, kada se registruješ videćeš koji su kriterijumi za učešće. Na primer, neke promotivne ponude su dostupne samo za nove pretplatnike na HBO Max.

Koliko traje besplatni probni period?

Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuje besplatan probni period, kada se registruješ videćeš napomenu o dužini probnog perioda.

Kada i kako će mi biti naplaćeno?

Kada započneš besplatni probni period, potrebno je da uneseš način plaćanja da bi tvoja pretplata mogla da se nastavi nakon završetka probnog perioda. Tvoje prvo plaćanje izvršava se dan pre završetka besplatnog probnog perioda (to varira u zavisnosti od operatera).

Nakon besplatnog probnog perioda, tvoja pretplata će se automatski obnavljati nakon svakog perioda naplate dok je ne otkažeš. Otkaži najmanje 24 sata pre perioda sledeće naplate da se ne bi izvršila naplata za naredni period.

Imaš li pitanja? Pogledaj naša Pitanja i odgovore o plaćanju.

Zašto mi je naplaćen besplatan probni period?

Ako vidiš naplatu na početku besplatnog probnog perioda, ovo su neki mogući razlozi:

  • Ponuda ne obuhvata besplatan probni period.  Ako tvoja pretplata ili promotivna ponuda ne obuhvataju besplatan probni period, kada se registruješ biće ti naplaćeno za HBO Max. Besplatan probni period trenutno nije uključen kada se pretplatiš na HBO Max putem App Store prodavnice ili na HBOMax.com.
  • Ne ispunjavaš uslove za besplatni probni period.  Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuje besplatan probni period, kada se registruješ videćeš koji su kriterijumi za učešće. Na primer, neke promotivne ponude su dostupne samo za nove pretplatnike na HBO Max. Ako smatraš da ti nije tačno naplaćeno, potraži pomoć od svog operatera (pogledaj u nastavku Kome plaćam).
  • Autorizacija plaćanja.  Čekanje na naplatu je verovatno autorizacija plaćanja. Autorizacija plaćanja se sprovodi kao provera da je tvoj način plaćanja valjan i da se može uspešno teretiti u budućnosti (kad se završi besplatni probni period).
    Autorizacija rezervacije plaćanja je privremena i trebalo bi da se ukloni u roku od 7 do 10 dana (vreme zavisi od finansijske ustanove). Autorizacija rezervacije plaćanja nije naplata, ali može da utiče na tvoj raspoloživ saldo. Možeš se obratiti finansijskoj ustanovi da saznaš kada će se autorizacija rezervacije plaćanja ukloniti i kada će se rezervisani iznos ponovo dodati raspoloživom saldu.
Ko mi naplaćuje pretplatu?

Da saznaš ko ti naplaćuje pretplatu, pokušaj jedno od sledećih rešenja:

  • Telefon ili tablet:  Otvorite HBO Max, onda kliknite na svoj profil (gore desno). Onda, kliknite na ikonu Podešavanja (zupčanik, gore desno) i kliknite odnosno pomerite se na Pretplata.
  • Računar:  Idite na HBOMax.com i prijavite se (ako je potrebno). Zatim, odaberite svoj profil (gore desno), Podešavanja i pronađite Pretplata.
  • TV uređaj:  Otvorite HBO Max, odaberite ikonu za Podešavanja (zupčanik, dole levo), a onda odaberite Nalog.
  • HBOMax.com/account:  Prijavi se na svoj nalog na HBOMax.com/account.
  • Tvoj izvod iz banke:  Potraži na izvodu naknadu za pretplatu za HBO Max. (Ako je tvoja pretplata deo TV paketa ili paketa za mobilni telefon, nećeš videti pojedinačno plaćanje za HBO Max.)
Kako da otkažem svoj probni period?

Otkaži svoju pretplatu najmanje 24 sata pre završetka besplatnog probnog perioda da se ne bi izvršila naplata za naredni period. Ako otkažeš ranije, možeš nastaviti sa gledanjem do završetka probnog perioda.

Da li imaš još pitanja?