Uporaba aplikacije HBO Max

Začetna stran

Ko prvič odpreš HBO Max, se odpre začetna stran. Tu najdeš izpostavljene serije in filme ter svoj seznam Nadaljuj ogled, priporočila (Zate) in Moj seznam.

Otroški profili
Za informacije o začetni strani otroškega profila glej Otroški profili in starševski nadzor.

Za ogled začetne strani:

  • Televizor: Pomakni se levo in izberi ikono Začetna stran (hiša).
  • Računalnik: Tapni ikono Meni (3 vodoravne črte) in nato izberi Domov.
  • Telefon ali tablični računalnik: Tapni ikono Začetna stran (hiša).

Zate (priporočila)

»Zate« je vrstica na začetni strani s priporočili za serije in filme na podlagi tvojih preteklih ogledov (samo pri profilih za odrasle osebe). Gledati lahko začneš nekaj iz te vrstice ali pa dodaš priporočilo za serijo ali film na Moj seznam za poznejši ogled.

Prebrskaj

Če ne veste, kaj bi gledali, izberite ikono za brskanje (3 vodoravne črte).

Tu lahko brskaš po Originalni produkciji, novostmi (Pravkar dodano) in žanru (npr. akcija ali komedije). Ko izbereš žanr, lahko zožiš svoje rezultate z izbiro na vodoravnem meniju (npr. Izpostavljeno, Pravkar dodano). V meniju Prebrskaj lahko na primer izbereš Komedija in nato Serije, da si ogledaš vse serije žanra komedija.

Če je aktiven otroški profil, lahko brskaš po starostni skupini (npr. 10–12 let), Pravkar dodano, Animacija ali brskaš po likih.

Iskanje

Če veš, kaj želiš gledati, lahko uporabiš Iskanje. Izberi ikono Iskanje (lupa) in vpiši ime serije, naslov filma ali epizode, režiserja, avtorja, lika, znamke (npr. HBO ali DC), žanr, igralca ali igralke. Med pisanjem se ti bodo prikazovali zadetki. Rezultati iskanja vključujejo samo serije in filme, ki jih lahko gleda aktiven profil. Za več informacij glej Brskanje in iskanje.

Se ne moreš odločiti, katero epizodo gledati? Predvajaš lahko naključno epizodo. Poišči serijo, ki ti je všeč, in izberi Naključen vrstni red na strani z opisom serije. Naključen vrstni red je na voljo pri izbranih serijah (npr. risankah in komedijah) na računalnikih in nekaterih televizorjih. Spremljaj nas še naprej, saj bomo Naključen vrstni red dodali več napravam.

Profil

Izberi ikono svojega profila, da preklopiš, dodaš ali upravljaš profile. V profilu lahko prav tako dostopaš do seznamov Moje stvari (Moj seznam in Nadaljuj ogled). Tvoja Naročnina (podatki o obračunavanju), Starševski nadzor in tvoj Račun so na voljo v Nastavitve.

Hubs

Hubs (središča) ti omogočajo iskanje serij in filmov glede na eno samo znamko, npr. HBO ali DC.