Стримување на премногу уреди

Можете да се најавите на HBO Max на различни уреди, но бројот на истовремени стримувања е ограничен од безбедносни причини.

Што да правите

Ако ја добиете пораката за стримување на премногу уреди, направете го следново:

 1. Најавете се на HBO Max на вашиот телефон, таблет или компјутер.
 2. Направете едно од следниве:
  • Телефон или таблет: Допрете ја иконата Профил, а потоа иконата Поставки (горе лево).
  • Компјутер: Во горниот десен агол, изберете ја иконата за вашиот профил.
 3. Изберете Управувај со уреди. Листа на уреди што неодамна сте ги користеле се појавува под Други уреди.
  Важно
  Ако не препознавате некој уред, видете Спречете некој да ја користи вашата сметка.
 4. Забележете ги сите уреди со неодамнешно време Последно користени.
 5. За да започнете стримување на друг уред, ќе треба да прекинете стримување на уред што се користел неодамна. Ако престанете да стримувате на еден уред, можеби ќе треба да почекате неколку минути пред да започнете да стримувате на друг уред.

Можете да изберете да се одјавите од еден или од повеќе уреди. За да дознаете повеќе, погледнете во Одјавување од друг уред.

Е-поштата за вашата сметка не треба да ја споделувате со никој надвор од вашето домаќинство. Ако се сомневате дека вашата сметка се користи без ваша дозвола, видете Спречете некој да ја користи вашата сметка.