Nalog je pronađen: Poveži ili kreiraj nalog

Kada povezujete vašeg operatera za naplatu, , možete videti ekran Nalog je pronađen. To se dešava kada unesete email koji je već u upotrebi.

Nalog je pronađen

Na ekranu Nalog je pronađen postoje dve opcije:

Verifikuj email adresu (poveži naloge)

Ova opcija povezuje nalog koji smo pronašli sa vašom pretplatom za HBO Max preko TV ili mobilnog operatera. Nakon što odaberete ovu opciju, proverite u primljenim porukama da li je stigao email od HBO Max (predmet je „Ovo je vaš jednokratni kôd“). Onda, unesite kôd iz emaila i odaberite Poveži naloge. Ako ne dobijete ovaj email, pogledajte Niste dobili email?

Nakon što se registrujete i povežete naloge, naplatiće vam se za HBO Max putem naloga za TV uslugu, internet ili preko mobilnog operatera. Ako je vaš postojeći nalog imao aktivnu pretplatu čija...

  • Naplata se vrši preko nas (HBO Nordic AB ili HBO Europe SRO) - mi ćemo vam otkazati pretplatu.
  • Naplata se vrši preko drugog operatera - mi ne možemo da vam otkažemo pretplatu. Moraćete sami da vodite računa o svojoj pretplati da vam se ne bi dva puta naplatila.

Ako se povežete na HBO Max nalog, zadržaćete postojeće profile u koje su uključena podešavanja kao što su Moja lista, roditeljski nadzor i Nastavi da gledaš. Vaša podešavanja profila neće biti sačuvana ako se povežete na HBO GO ili HBO Portugal nalog.

Napravi nalog (ne povezuj naloge)

Ovom opcijom se pravi HBO Max nalog (nećemo povezivati sa postojećim nalogom koji smo pronašli). Kada odaberete ovu opciju moraćete da unesete drugu email adresu. Vaš novi HBO Max nalog neće imati podešavanja prethodnog naloga - kao što su Moja lista, roditeljski nadzor i Nastavi da gledaš.

Niste dobili email?

Ako niste dobili email „Ovo je vaš jednokratni kôd“, uradite sledeće:

  • U svim vašim fasciklama primljenih poruka pretražite email od HBO Max (uključujući fascikle Promocije i Neželjena pošta).
  • Odaberite dugme Ponovo pošalji jednokratni kôd na ekranu Unesi kôd i ponovo proverite email.
  • Proverite email adresu koja se pojavi na vrhu ekrana Unesi kôd.