Gesla za HBO Max ni mogoče ponastaviti

Nekaj minut po ponastavitvi gesla bi morali prejeti e-poštno sporočilo »Ponastavite svoje geslo za HBO Max« (sporočilo je poslano z naslova no-reply@message.hbomax.com). Če tega e-poštnega sporočila ne prejmete, poskusite naslednje:

 • Preiščite vse mape e-poštnega nabiralnika in poiščite e-poštno sporočilo storitve HBO Max (vključno z mapama »Promocije« in »Neželena pošta«). Poskusite poiskati: geslo za HBO Max Geslo ali samo HBO Max.

Spodaj ja navedenih nekaj možnih razlogov, če ne najdete e-poštnega sporočila za ponastavitev gesla:

 • E-poštni naslov ni povezan z računom. Račun za HBO Max ne uporablja e-poštnega naslova, ki ste ga vnesli (po izbiri možnosti Pozabljeno geslo). Ali imate še en e-poštni naslov? Ponovno poskusite izvesti korake za pozabljeno geslo, vendar z drugim svojim e-poštnim naslovom. Če še vedno ne prejmete e-poštnega sporočila za ponastavitev gesla, si oglejte Pozabljen e-poštni naslov računa.
 • Ali ste napačno vnesli e-poštni naslov? Pri ustvarjanju računa ste morda napačno vnesli e-poštni naslov. E-poštni naslov računa si ogledate tako:
  1. Odprite HBO Max v napravi, v katero ste že vpisani.
  2. Naredite nekaj od tega:
   • Telefon ali tablični računalnik: Tapnite ikono za profil (spodnji rob v telefonih, levi rob v tabličnih računalnikih) ter izberite ikono za nastavitve (zgoraj levo) in nato še Račun.
   • Računalnik: Izberite svoj profil (zgoraj desno) in nato izberite še Račun.
   • Televizor naprave: Izberite ikono za nastavitve (spodaj levo) in nato izberite Račun.
  3. Zabeležite e-poštni naslov računa.
 • Ali nimate dostopa do e-poštnega naslova? Če nimate več dostopa do e-poštnega naslova, povezanega s svojim računom za HBO Max, nam pišite za pomoč.

Obnovitev nakupa v trgovini z aplikacijami

Če ste naročnino kupili v aplikaciji HBO Max, poskusite obnoviti naročnino v trgovini z aplikacijami.