Vse o aplikaciji HBO Max

Začetek

Kaj je HBO Max?

HBO Max je samostojna platforma za predvajanje, ki združuje nove in legendarne serije ter filme družb HBO, Warner Bros., DC in Cartoon Network ter produkcije Max Originals. Z več kot 13.000 urami prelomne razvedrilne vsebine lahko vsakdo najde nekaj zase.

Kakšna vsebina je na voljo na platformi HBO Max?

Če želiš preveriti, kakšna vsebina je na voljo na platformi HBO Max, prenesi aplikacijo HBO Max ali obišči spletno stran HBOMax.com. Za ogled vsebin, ki so na voljo na platformi HBO Max, ne potrebuješ naročnine. Ali iščeš določeno oddajo oziroma film? V aplikaciji HBO Max izberi ikono za iskanje (povečevalno steklo) in vnesi oddajo ali film.

Koliko stane HBO Max?

HBO Max je na voljo pri številnih ponudnikih. Informacije o cenah najdeš na spletnem mestu HBOMax.com.

Na katerih napravah lahko gledam vsebine?

Vsebine platforme HBO Max lahko gledaš na telefonih, tabličnih računalnikih, računalnikih in televizorjih. Oglej si naš seznam podprtih naprav.

Ali HBO Max vsebuje oglase?

Ne, HBO Max je brez oglasov.

Kako se registriram?

HBO Max je na voljo pri številnih ponudnikih in na spletnem mestu HBOMax.com. Oglej si Kako se registriram za HBO Max?

HBO Max in HBO. Kakšna je razlika?

Največja razlika med platformama HBO Max in HBO je v vsebini, ki jo lahko gledaš.

  • HBO Max  Glej HBO in še mnogo več.
    Nova platforma za predvajanje, ki združuje nove in legendarne serije ter filme družb HBO, Warner Bros., DC in Cartoon Network ter produkcije Max Originals.
  • HBO (v preteklosti HBO GO in HBO Portugal).
    Glej vse svoje najljubše serije HBO, filmske uspešnice, speciale in drugo vsebino.

Če že imaš HBO, si oglej Imam HBO. Ali dobim HBO Max?

Kaj lahko naredim?

Glej oddaje, ko so predvajane na televiziji

Večina novih oddaj in filmov HBO je na voljo za predvajanje na platformi HBO Max, ko so premierno predvajani na kanalu HBO (televizijski kanal).

Za več informacij o aplikaciji HBO Max obišči spletno stran HBOMax.com.

Glej v več napravah hkrati

Člani tvojega gospodinjstva se lahko v večini primerov prijavijo v HBO Max v različnih napravah in hkrati gledajo različne oddaje.

Ustvarjanje več profilov

Tvoj račun lahko vsebuje največ 5 otroških profilov in profilov za odrasle v tvoji ožji družini ali gospodinjstvu. S profili lahko spremljaš vsebine, ki so že ogledane (Nadaljuj ogled) in ki si jih še želiš ogledati (Moj seznam). Za več informacij si oglej Dodajanje profilov.

Iskanje oddaj in filmov za otroke

V aplikaciji HBO Max je na voljo obsežna zbirka oddaj in filmov za otroke. Če si želiš ogledati, kaj je na voljo za otroke, odpri razdelek Otroški in družinski ali odpri meni »Prebrskaj« v aplikaciji HBO Max in izberi Otroški in družinski.

Ustvariš lahko profile za vsakega od otrok, pri čemer lahko s starševskim nadzorom omejiš vsebino, ki jo je mogoče gledati, in s kodo PIN otroku preprečiš preklapljanje med profili.

Glej vsebine aplikacije HBO Max na potovanju

HBO Max lahko gledaš v izbranih državah v Evropi, Latinski Ameriki in na Karibih. Za več informacij si oglej Glej vsebine aplikacije HBO Max na potovanju.

Oddaje in filme lahko tudi preneseš in si jih ogledaš kjer koli.