Недостасува епизода на HBO Max

Ако епизода од некоја серија не е достапна на HBO Max, обидете се со следниве чекори:

Чекор 1: Прелистајте ги епизодите

Во HBO Max, направете го следново:

  1. Изберете ја иконата Пребарувај (лупа) и напишете го името на серијата (нпр. Игра на тронови).
  2. Изберете ја серијата.
  3. Изберете го бројот на сезоната и одете надолу за да ги прелистате епизодите.

Чекор 2: Ажурирајте го HBO Max

За да ја имате најновата верзија на HBO Max, отворете ја продавницата за апликации на вашиот уред и пребарајте за HBO Max. Ако е достапно ажурирање на апликацијата, преземете го ажурирањето.

За повеќе помош, погледнете Чекор 1 на страницата Решавање проблеми на телевизорот или Решавање проблеми на телефонот или таблетот.

Чекор 3: Обидете се со друг уред

Проверете дали епизодата е достапна на друг уред. За да го направите ова, отворете го HBO Max на друг уред, пребарајте го името на серијата и прелистајте ги достапните епизоди.

Чекор 4: Известете нè

Ако сè уште не можете да ја најдете епизодата што ја барате, ве молиме известете нè. Одете на нашата страница за повратни информации и изберете Повратни информации за програмата како тема.