Потврдете ја е-поштата на сметката на HBO Max

Би сакале да се увериме дека адресата на е-пошта на вашата сметка е точна. На овој начин ќе добивате важни е-пораки за вашата сметка - како е-поштата што ја испраќаме ако ја заборавите лозинката и треба да ја ресетирате.

Еве како да ја потврдите е-поштата на вашата сметка:

 1. Направете едно од следниве:
  • Телефон или таблет: Отворете го HBO Max, допрете го вашиот профил (горе десно), а потоа иконата Поставки️ (запченик, горе десно).
  • Компјутер: Најавете се на HBOMax.com, изберете го вашиот профил (горе десно), а потоа изберете Поставки.
 2. Изберете Сметка (Сметката е достапна само за профилите за возрасни).
 3. Изберете Потврдете ја адресата на е-пошта (оваа опција не е достапна ако е-поштата на вашата сметка не треба да се потврди).
 4. Проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта од HBO Max (предметот е: Потврди ја адресата на е-пошта). Оваа е-пошта треба да пристигне во рок од 15 минути. Забележете ја адресата на е-поштата на вашата сметка на екранот „Проверете ја вашата е-пошта“. Ако немате пристап до адресата на е-поштата поврзана со вашата сметка на HBO Max, ве молиме контактирајте со нас за помош.
 5. Отворете ја оваа е-пошта и изберете Потврди е-пошта. Потоа, треба да ја видите страницата „Целосно сте подготвени“.

Не добивте е-пошта за потврда?

Ако ги следите чекорите погоре и не добиете е-пошта „Ве молиме потврдете ја вашата е-пошта за сметката“, направете го ова:

 • Пребарајте ги сите ваши папки за приемно сандаче за е-пошта од HBO Max (вклучувајќи ги и вашите папки Промоции и Спам).
 • Обидете се повторно со чекорите за потврда (на врвот на оваа страница).
 • Проверете ја адресата на е-пошта што се појавува на екранот на сметката. Ако немате пристап до адресата на е-поштата поврзана со вашата сметка на HBO Max, ве молиме контактирајте со нас за помош. За да дознаете повеќе, видете Променете ја вашата е-пошта или лозинка.

Порака Е-поштата за потврда истече

Ако добиете порака „Е-поштата за потврда истече“, обидете се повторно со чекорите за потврда (горе на оваа страница). Врската во е-поштата „Потврди ја адресата на е-пошта“ истекува за 7 дена.