Имам HBO. Дали да земам HBO Max?

HBO Max е нова услуга за стримување која ги спојува сите HBO со повеќе блокбастер филмови, серии и ексклузивни Max Originals.

Ако се претплатите на HBO, HBO GO или HBO Portugal, може да имате пристап до HBO Max.

Претплатете се на HBO (преку телевизор или мобилен оператор)?

Ако имате претплата на HBO преку телевизор или мобилен оператор, еве како да пристапите до HBO Max:

 1. Инсталирајте и отворете ја апликацијата HBO Max на вашиот телефон или таблет или одете на HBOMax.com на вашиот компјутер.
 2. Отворете ја апликацијата HBO Max и изберете Најава (или изберете серија или филм, а потоа изберете Најава).
 3. Внесете ја е-поштата и лозинката за вашата сметка на HBO GO или HBO Portugal. Ако немате сметка, видете го Регистрирај се кај оператор.
 4. Изберете Најава и ќе видите екран на сметката „Добре дојдовте во HBO Max“.
 5. Пополнете го формуларот за сметка на HBO Max и изберете Заврши ја сметката.
 6. Изберете кој гледа и подготвени сте да стримувате.

Сега можете да се најавите со е-пошта и лозинка на вашата сметка (од чекор 6) и да стримувате на сите ваши омилени уреди.

Претплатени сте на HBO GO или HBO Portugal?

Ако се претплатите на HBO GO или HBO Portugal, еве како да пристапите до HBO Max.

 1. Преземете ја апликацијата HBO Max на вашиот телефон или таблет или одете на HBOMax.com.
 2. Отворете ја апликацијата HBO Max и изберете Најава (или изберете серија или филм, а потоа изберете Најава).
 3. Внесете ја е-поштата и лозинката за вашата сметка на HBO GO или HBO Portugal.
 4. Ќе видите екран „Добредојдовте во HBO Max“.
 5. Пополнете го формуларот за сметка и изберете Целосна сметка.
 6. Изберете кој гледа и подготвени сте да стримувате.

Сега можете да се најавите со е-пошта и лозинка на вашата сметка (од чекор 5) и да стримувате на сите ваши омилени уреди.