Gledaj HBO Max dok putuješ

Kad putujete u drugu zemlju ili regiju izvan EGP-a gdje je HBO Max dostupan (pogledajte Gdje je dostupan HBO Max?), promijenit će se izbor serija i filmova koje možete prenositi strujanjem. Zemlja u kojoj imaš registraciju za HBO Max tvoja je matična zemlja.

Kad putujete u zemlju unutar EGP-a:

  • Serije i filmovi: Izbor serija i filmova ostaje jednak kao i u vašoj matičnoj zemlji.
  • Preuzimanja: Možete gledati serije i filmove koje ste već preuzeli na svoj telefon ili tablet.

Kada putujete u zemlju izvan EGP-a gdje je HBO Max dostupan:

  • Serije i filmovi: Sadržaj dostupan za gledanje putem HBO Maxa razlikuje se ovisno o zemlji ili regiji. To znači da se izbor serija i filmova mijenja ovisno o tvojoj fizičkoj lokaciji. U skladu s tim, možda ne budete mogli gledati neke naslove na svojim popisima Nastavi gledati i Moj popis kada se nalazite u zemljama izvan EGP-a.
  • Ocjene: Ocjene sadržaja ovise o tvojoj fizičkoj lokaciji. Ako putujete u zemlju s drukčijim sustavom ocjenjivanja, primjenjuje se roditeljska zaštita koju ste postavili, međutim, ocjene serija i filmova mogu se razlikovati.
  • Preuzimanja: Možete gledati serije i filmove koje ste već preuzeli na svoj telefon ili tablet.

Kad putuješ u zemlje izvan EGP-a gdje HBO Max nije dostupan (npr. SAD):

  • Dobit ćeš poruku da HBO Max nije dostupan te nećeš moći gledati ni pristupiti svom računu. Međutim i dalje možeš gledati već preuzete serije i filmove (u tu svrhu moraš se prijaviti prije putovanja).

Prije puta

  1. Preuzmi serije i filmove (do 30).
  2. Provjeri prijavu u HBO Max na telefonu ili tabletu s preuzetim sadržajima.

Tijekom putovanja

Kad otvoriš HBO Max na svom telefonu ili tabletu, vidjet ćeš poruku 'HBO Max još nije dostupan u tvojoj regiji' Kad se to dogodi, izaberi ikonu Preuzimanja (strelica prema dolje, donji rub) za gledanje preuzetih sadržaja.

Na taj način možeš gledati preuzete sadržaje tijekom putovanja u bilo koju zemlju ili regiju.

Mogu li gledati HBO Max ako putujem u SAD?

Nećeš moći gledati, prijaviti se ni pristupiti svom HBO Max računu tijekom putovanja u SAD. Max također nećeš moći gledati ni kad putuješ u SAD.

Međutim, i dalje možeš gledati već preuzete HBO Max serije i filmove. Idi na gornji odjeljak i pogledaj kako to učiniti.