Pronađite i reproducirajte titlove na drugim jezicima

Neke serije i filmovi na usluzi HBO Max dostupni su na više od jednog jezika. Zadana je postavka da se serije i filmovi automatski reproduciraju u originalnom zvučnom zapisu i podnaslovima koji se podudaraju s vašim jezikom zaslona.

Međunarodne i lokalne produkcije

Serije i filmovi iz cijelog svijeta dostupni su u stavci žanra Međunarodni (otvorite izbornik za pregledavanje i odaberite stavku Međunarodni). Kako biste vidjeli serije i filmove iz svoje regije, otvorite izbornik za pregledavanje, a zatim odaberite stavku Lokalne produkcije.

Kada reproducirate seriju ili film usluga se HBO Max koristi jezikom zaslona na sljedeći način:

  • Serije i filmovi automatski se reproduciraju u originalnom zvučnom zapisu i podnaslovima koji se podudaraju s vašim jezikom zaslona.

Promijenite jezik zvučnog zapisa ili podnaslova

Za većinu serija i filmova dostupni zvučni zapisi i podnaslovi na višestrukim jezicima. Da biste vidjeli koji su jezici dostupni, započnite gledanje nekog sadržaja pa odaberite gumb Zvučni zapis i podnaslovi (govorni oblačić) u reproduktoru videozapisa. Ovdje možete odabrati jezik zvučnog zapisa i podnaslova. Kako biste doznali više, pogledajte odjeljak Podnaslovi, titlovi i izmjena zvučnog zapisa.