Pitanja i odgovori o besplatnom probnom razdoblju za HBO Max

Evo nekih često postavljanih pitanja i odgovora na njih:

Postoji li besplatno probno razdoblje?

Većina pružatelja usluge HBO Max ne nudi novim pretplatnicima besplatno probno razdoblje. Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuju besplatno probno razdoblje, vidjet ćeš napomenu o besplatnom probnom razdoblju kad se registriraš.

Tijekom besplatnog probnog razdoblja možeš gledati bilo što na HBO Max. Ako ti se sviđa HBO Max, ne trebaš ništa raditi, a tvoja će se pretplata automatski obnoviti svakog obračunskog razdoblja dok je ne otkažeš.

Tko ispunjava uvjete za besplatno probno razdoblje?

Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuju besplatno probno razdoblje, kriteriji ispunjavanja uvjeta navedeni su tijekom registracije. Na primjer, neke promotivne ponude dostupne su samo za nove pretplatnike na HBO Max.

Koliko traje probno razdoblje?

Ako pretplata ili promotivna ponuda uključuju besplatno probno razdoblje, duljina trajanja navedena je tijekom registracije.

Kad mi se naplaćuje pretplata i kako?

Na početku besplatnog probnog razdoblja, moraš imati evidentiran način plaćanja da bi se tvoja pretplata mogla nastaviti nakon završetka probnog razdoblja. Tvoje prvo terećenje izvršava se dan prije nego završi besplatno probno razdoblje (to varira ovisno o pružatelju usluge naplate).

Nakon besplatnog probnog razdoblja tvoja pretplata automatski se obnavlja svakog obračunskog razdoblja dok je ne otkažeš. Da ti se u sljedećem obračunskom razdoblju ne bi izvršila naplata, moraš otkazati pretplatu najmanje 24 sata prije datuma sljedećeg obračunskog razdoblja.

Imaš pitanja? Pogledaj naš odjeljak Pitanja i odgovori o naplati.

Zašto mi je naplaćeno besplatno probno razdoblje?

Ako vidiš terećenje nakon početka besplatnog probnog razdoblja, nekoliko je mogućih razloga:

  • Ponuda ne uključuje besplatno probno razdoblje.  Ako ti pretplata ili promotivna ponuda ne uključuju besplatno probno razdoblje, usluga HBO Max bit će ti naplačena kad se registriraš. Besplatno probno razdoblje trenutačno nije uključeno kad se pretplatiš na HBO Max putem App Store ili na HBOMax.com.
  • Ne ispunjavaš uvjete za besplatno probno razdoblje.  Ako tvoja pretplata ili promotivna ponuda uključuju besplatno probno razdoblje, kriteriji ispunjavanja uvjeta navedeni su tijekom registracije. Na primjer, neke promotivne ponude dostupne su samo za nove pretplatnike na HBO Max. Ako smatraš da te se neopravdano teretilo, obrati se pružatelju usluge naplate za pomoć (pogledaj Tko mi naplaćuje pretplatu u nastavku).
  • Rezervirana autorizacija.  Terećenje na čekanju vjerojatno je rezervirana autorizacija. Rezervirana autorizacija provodi se da bismo bili sigurni da je tvoj način plaćanja valjan i da te možemo uspješno teretiti u budućnosti (kad završi tvoje besplatno probno razdoblje).
    Rezervirana autorizacija privremena je i treba se ukloniti u roku od sedam (7) do 10 dana (vrijeme varira ovisno o financijskoj ustanovi). Rezervirana autorizacija nije terećenje, ali može utjecati na tvoj raspoloživ saldo. Možeš se obratiti financijskoj ustanovi za informacije kad će se rezervirana autorizacija ukloniti i kad će se rezervirani iznos ponovo dodati tvom raspoloživom saldu.
Tko mi naplaćuje pretplatu?

Da bi saznao tko ti naplaćuje pretplatu, napravi bilo što od sljedećeg:

  • Telefon ili tablet:  Otvorite HBO Max, a zatim dodirnite svoj profil (gore desno). Zatim dodirnite ikonu Postavke (zupčanik, gornji desni kut) i dodirnite ili se pomaknite do stavke Pretplata.
  • Računalo:  Idite na mrežno mjesto HBOMax.com i prijavite se (po potrebi). Zatim odaberite svoj profil (gornji desni kut), Postavke pa pronađite stavku Pretplata.
  • TV:  Otvorite HBO Max, odaberite ikonu Postavke (zupčanik, donji desni kut) i zatim odaberite Račun.
  • HBOMax.com/account:  Prijavi se u svoj račun na poveznici HBOMax.com/account.
  • Tvoj bankovni izvod:  Pregledaj izvod i potraži terećenje za pretplatu na HBO Max. (Ako je tvoja pretplata dio TV ili mobilnog paketa ili ponude, nećeš vidjeti zasebno terećenje za HBO Max.)
Kako otkazati probno razdoblje?

Da ti se u sljedećem obračunskom razdoblju ne bi izvršila naplata, moraš otkazati pretplatu najmanje 24 sata prije završetka besplatnog probnog razdoblja. Ako otkažeš ranije, možeš nastaviti gledati dok ne završi probno razdoblje.

Imaš još pitanja?