Poišči različico aplikacije HBO Max

Posodobi aplikacijo HBO Max

Če želiš pridobiti najnovejšo različico aplikacije HBO Max, v napravi odpri trgovino z aplikacijami in poišči HBO Max. Če je na voljo posodobitev aplikacije, jo izberi in prenesi. Za več informacij glej Posodobite programsko opremo na strani Odpravljanje težav s televizorjem ali Odpravljanje težav s telefonom ali tabličnim računalnikom.

Katero napravo uporabljaš?

Za ogled različice aplikacije HBO Max na televizorju:

  • Izberi ikono za nastavitve (zobnik, spodaj levo), pomakni se desno in izberi Informacije.

Za ogled različice aplikacije HBO Max brez odpiranja aplikacije HBO Max:

Televizor Android

Na televizorju Android označi ploščico HBO Max ter pritisni in pridrži gumb za izbiro. Nato izberi Prikaži podrobnosti.

Apple TV

Odpri aplikacijo App Store in poišči HBO Max. Ko ga najdeš, izberi HBO Max in številka različice se bo pojavila pod naslovom Kaj je novega.

Televizor LG

Da preveriš, ali imaš najnovejšo različico, obišči Trgovina za vsebino LG > Aplikacije > Moje aplikacije. Nato poišči in izberi HBO Max. Na strani aplikacije HBO Max izberi Posodobi (če je na voljo). Nato izberi Več v podrobnostih aplikacije za ogled različice aplikacije.

Konzola PlayStation

Na konzoli PlayStation označi aplikacijo HBO Max in pritisni gumb za možnosti na igralnem ploščku, nato izberi Informacije.

Televizor Samsung

Na televizorju Samsung označi aplikacijo HBO Max ter pritisni in pridrži gumb za izbiro na daljinskem upravljalniku, nato pa izberi Ogled podrobnosti.

Konzola Xbox

Na konzoli Xbox označi aplikacijo HBO Max, pritisni gumb za meni na igralnem ploščku (prikaže se kot tri vodoravne črte), nato pa izberi Upravljaj aplikacijo.

Za ogled različice aplikacije HBO Max v telefonu ali tabličnem računalniku:

  • Odprite HBO Max ter tapnite svoj profil (zgoraj desno) in nato še ikono za nastavitve (zobnik, zgoraj desno). Pomaknite se navzdol do razdelka Informacije.

Za ogled različice aplikacije HBO Max brez odpiranja aplikacije HBO Max:

Telefon ali tablični računalnik Android

V telefonu ali tabličnem računalniku Android odpri Nastavitve, nato tapni Iskanje nastavitev in vpiši HBO Max. Tapni HBO Max v rezultatih iskanja in se pomakni navzdol za ogled različice (koraki se lahko razlikujejo glede na tvojo različico Androida).

iPhone ali iPad

Odpri aplikacijo App Store in poišči HBO Max. Ko ga najdeš, tapni logotip HBO Max in številka različice se bo pojavila pod naslovom Kaj je novega.

Za ogled različice aplikacije HBO Max v računalniku:

  • Izberite svoj profil (zgoraj desno) in Nastavitve ter se pomaknite navzdol do možnosti Informacije in poiščite različico.