Каде е достапна Max?

Max е достапна во Соединетите Американски Држави, Латинска Америка и на Карибите.

Еве кога ќе биде достапна во твојот регион:

Европа

Max доаѓа во 22 европски земји што во моментов имаат HBO Max, пролетва, 2024 година. Очекуваме дека Max ќе биде достапна во Франција и во Белгија подоцна во 2024 година.

Југоисточна Азија

Очекуваме Max да биде достапна во Југоисточна Азија во 2024 година. Временскиот распоред за достапноста на Max може да се промени–биди во тек за повеќе информации.

Во иднина, Max ќе биде достапна во повеќе земји. Биди во тек за повеќе информации.

Како да гледам HBO денес?

Еве како да гледаш HBO во твојот регион:

Соединетите Американски Држави

Max е достапна во Соединетите Американски Држави.

Латинска Америка и Карибите

Max е достапна во Латинска Америка и на Карибите.

Европа

Во моментов, HBO Max е достапна во одредени земји во Европа. За да дознаеш повеќе, оди на Каде е достапна HBO Max?

Југоисточна Азија

Во моментов, HBO GO е достапна во одредени земји во Југоисточна Азија.