Не можам да се најавам на HBO Max

Кој уред го користиш?

Ако не можеш да се најавиш на телефонот или таблетот, обиди се со овие чекори:

Обиди се со друг уред

Обиди се да се најавиш на HBO Max на друг поддржан уред, на пр. компјутер на HBOMax.com или на телевизорот.

Ако можеш да се најавиш на друг уред, види Решавање проблеми на телефон или таблет. Ако сè уште не можеш да се најавиш, обиди се со следниот чекор.

Ресетирај ја лозинката
Обнови ја претплатата

Ако имаш започнато претплата користејќи ја апликацијата HBO Max, обиди се да ја обновиш претплатата во продавницата за апликации.

Android: Исчистете ги кешот и податоците

На вашиот телефон или таблет со Android, направете го следново:

 1. Одете во Поставки > Апликации и известувања > (или на постари верзии на Android, одете во Поставки > Апликации > Управување со апликации).
 2. Допрете HBO Max од листата со апликации.
 3. Допрете Складирање.
 4. Допрете Избриши складирање (или Избриши податоци).
 5. Допрете Избриши кеш.
 6. Отворете го HBO Max, најавете се и потоа повторно обидете се да стримувате.
Избришете и повторно инсталирајте го HBO Max

Избришете ја апликацијата HBO Max од вашиот телефон или таблет и инсталирајте ја повторно од продавницата за апликации.

Забелешка  Huawei телефони и таблети повеќе не се поддржани. Ако ја избришеш HBO Max, повеќе нема да можеш да ја инсталираш апликацијата HBO Max на твојот Huawei уред.

Ако не можеш да се најавиш на HBOMax.com, обиди се со овие чекори:

Обиди се со друг уред

Обиди се да се најавиш на телефон, таблет или телевизор. Ако не можеш да се најавиш на ниеден уред, обиди се со ресетирање на лозинката Ако ова не успее, види Не можам да ја ресетирам лозинката. Ако можеш да се најавиш на друг уред, обиди се со следниот чекор.

Ресетирај ја лозинката

Ако не можете да се најавите на кој било уред, обидете се да ја ресетирате лозинката. Еве како:

 1. Одете на HBOMax.com/forgot-password.
 2. Внесете ја е-поштата на вашата сметка и потоа изберете Поднеси.
 3. Проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ испратена од HBO Max. Оваа е-пошта треба да пристигне во рок од неколку минути.
  Немате е-пошта за ресетирање на лозинката?
  Ова значи дека е-поштата што ја внесовте не се користи за ниедна сметка. Дали имате друга адреса за е-пошта? Повторете ги овие чекори за секоја од вашите адреси на е-пошти. Треба помош? Види Проверете ги информациите на вашата сметка.
 4. Отворете ја е-поштата „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ и изберете Ресетирај лозинка.
 5. Внесете нова лозинка, а потоа изберете Зачувај лозинка.
Ажурирај го прелистувачот
 • Провери дали користиш поддржан прелистувач.
 • Провери дали има достапно ажурирање за прелистувачот. За да дознаеш како да го направиш ова, на интернет пребарај ажурирање + името на прелистувачот (на пр. ажурирање на Chrome).
Обиди се со друг прелистувач

Обиди се да користиш друг поддржан прелистувач. Ова ќе помогне да се утврди дали проблемот е ограничен на одреден прелистувач. Провери дали се овозможени колачиња во прелистувачот.

Исчисти ги колачињата и кешот
 1. Исчисти ги колачињата за HBOMax.com од прелистувачот. За да дознаеш како да го направиш ова, пребарај „колачиња“ во делот за помош во прелистувачот.
 2. Затвори го и повторно отвори го прелистувачот.
 3. Оди на HBOMax.com и обиди се повторно да се најавиш.

Ако сè уште не можеш да се најавиш, обиди се со чистење на кешот на прелистувачот. За да дознаеш како да го направиш ова, пребарај „чистење кеш“ во делот за помош во прелистувачот.

Ако не можеш да се најавиш на телевизискиот уред, обиди се со овие чекори:

Обиди се со друг уред

Обиди се да се најавиш на HBO Max на телефон, таблет или компјутер (на HBOMax.com).

Ресетирај ја лозинката

Ако не можеш да се најавиш на ниеден уред, обиди се со ресетирање на лозинката. Ако ова не успее, види Не можам да ја ресетирам лозинката.

Кодот не работи?

(LG Smart TV, Samsung TV, Vodafone или Xbox)

Ако можеш да се најавиш на друг уред (само не на телевизорот), обиди се со чекорите од Кодот не работи?

Обнови ја претплатата

Ако имаш започнато претплата користејќи ја апликацијата HBO Max, обиди се да ја обновиш претплатата во продавницата за апликации.

Не можеш да ја решиш загатката Captcha?

Понекогаш ќе побараме од тебе да решиш загатка за да ја одржиме безбедноста на твојата сметка. Ако имаш проблеми со решавањето на загатката Captcha, избери Обиди се со друга загатка или Рестартирај за одново да го започнеш предизвикот.

Исто така, може да избереш и Аудио предизвик за да ја обезбедиш сметката на друг начин.