Etsi laitteesi malli ja käyttöjärjestelmäversio

Mitä laitetta käytät?

Laitteesi mallin ja ohjelmistoversion etsiminen HBO Maxissa:

• TV-laite: Avaa HBO Max, valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma), vieritä sitten oikealle ja valitse Info (Tiedot). Tästä löydät laitteesi nimen, mallin ja käyttöjärjestelmäversion.

Laitteesi mallin ja käyttöjärjestelmäversion etsiminen HBO Maxia avaamatta:

Android TV
Siirry Android TV:ssäsi kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Device (Laite) -kohdasta About (Tietoja). Tästä löydät mallin ja Android-version. Here you can find your model and Android version.
Apple TV
  • Laitteen malli: Etsi Apple TV:si tältä sivulta: Apple TV:n mallin tunnistaminen.
  • Ohjelmistoversio: Siirry Apple TV:ssäsi kohtaan Settings > General > About (Asetukset > Yleistä > Tietoja) ja etsi tvOS-versio.
LG Smart TV
  • Laitteen malli: Paina LG Smart TV:n kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta ja siirry kohtaan Kaikki asetukset > Yleistä > Tietoja tästä televisiosta > Television tiedot ja katso mallinumero (näytön yläosasta).
  • Ohjelmistoversio: Paina LG Smart TV:n kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta ja siirry kohtaan Kaikki asetukset > Yleistä > Tietoja tästä televisiosta > Television tiedot ja katso webOS TV -versio.
Samsung-televisio
  • Laitteen malli: Paina Samsung-television kaukosäätimen Valikko -painiketta ja valitse sitten Tuki > Ota yhteyttä Samsungiin, niin löydät mallisi numeron/koodin.
  • Ohjelmistoversio: Paina Samsung-television kaukosäätimen Valikko -painiketta ja valitse sitten Tuki > Ohjelmistopäivitys.

Laitteesi mallin ja ohjelmistoversion etsiminen:

Android-puhelin tai -tabletti
  • Laitteen malli: Siirry Android-puhelimessa tai -tabletissa kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tabletista ja etsi sitten laitteen nimi ja/tai mallinumero. Vaiheet vaihtelevat Android-versiostasi riippuen.
  • Ohjelmistoversio: Siirry Android-puhelimessa tai -tabletissa kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tabletista (tai About tablet) > Ohjelmistotiedot ja etsi sitten Android-versio. Vaiheet vaihtelevat Android-versiostasi riippuen.
iPhone tai iPad
  • Laitteen malli: Siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan Asetukset > Yleistä > Tietoja ja etsi mallin nimi. Saat lisätietoja kohdasta iPhonen mallin tunnistaminen tai iPad-mallin tunnistaminen.
  • Ohjelmistoversio: Siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan Asetukset > Yleistä > Tietoja ja etsi ohjelmistoversio.

Tietokoneesi mallin ja ohjelmistoversion etsiminen:

• PC: Jos haluat selvittää, mikä Windows-versio sinulla on käytössäsi, katso Käyttämäsi Windows-versio. Löydät PC-tietokoneesi mallin siirtymällä PC:ssä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja.
  • Mac: Valitse Apple-valikosta (Omenavalikosta) (vasemmassa yläkulmassa) Tietoja tästä Macista. Tästä löydät laitteesi mallin ja käyttöjärjestelmän version.
  • Chromebook: Löydät Chrome-käyttöjärjestelmäsi version valitsemalla kellokuvakkeen (vasemmassa alakulmassa), valitsemalla sitten asetuskuvakkeen ja sitten Tietoja Chrome-käyttöjärjestelmästä valikon alaosasta.